Babytips!

Hei dere!

Nå er det mange som har etterlyst mer mat til mini, så det skal jeg bli flinkere til å ta bilde av – det er bare litt vanskelig å forklare at mamma må ta et par bilder først når han er sulten og utålmodig 😉

Jeg kan i hvert fall komme med et par tips som jeg synes er bra;

1. Skje til babymatposer

IMG_0146

Disse har jeg kjøpt på iherb her. Skru fast på posen og trykk så kommer det direkte på skjea – veldig fint når man er ute på farten.

IMG_0145

2. Babygrøt

IMG_0118

Dette er uten tvil favoritten til mini, han har herved blitt en skikkelig grøtmoms. Denne grøten fra Gerber er også kjøpt på iherb her. Jeg blander inn litt smoothie, og han er i himmelen.

IMG_0119

Jeg liker også å blande inn hirsemel/hirseflak for å få den passe tykk. Jeg handler mye på iherb, jeg har ikke funnet hirsemel her hjemme, men hirseflak får man kjøpt i litt større matbutikker og helsekosten.

Og ellers er både tripp trapp spisestol og en babyhuske som vi skal henge opp ute på terrassen kjøpt inn – han digger å huske!

13775_Stokke_TRIPP_TRAPP_WhiteWash_1-side

Ellers en liten opplysning og flere hverdagsdesserter her litt senere – stikk innom da vel!

2 kommentarer til “Babytips!

  1. Laila

    Hei!
    Jeg er så glad for disse innleggene! Selv har jeg en liten tøffing som nærmer seg fire måneder. Han har fått påvist melkeallergi/intoleranse og matutvalget er derfor litt begrenset. Alle tipsene dine om grøt og diverse frukt- og grønnsakspureer går rett i oppskriftsboka. Hirsemel er allerede bestilt. 🙂 Havremel tenker jeg også å kjøpe, men inntil da, vil jeg kunne bruke havregryn som er finmalt i en kjøkkenkvern eller lignende?

  2. Kristine

    @Laila: Hei! Så hyggelig å høre! Og gratulerer med lille tassen ♥ 🙂
    Ja, du kan fint male havregryn til mel selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *