Lørdagspizzaer

Pizzaer ja, i flertall – som musikk i mine ører!

Vi spiser pita- eller lompepizza minst en gang i uka, ofte blir det på lørdager;

Lompepizzaer

IMG_9860

Jeg liker å ha litt forskjellig fyll på, men har nå funnet en ny favoritt – med karbonadedeig og philadelphiaost!

IMG_9863

Lompepizzaer
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. Philadelphiaost
 2. Tacokarbonadedeig
 3. Purreløk
 4. Paprika
 5. Ketchup
 6. Avokado
 7. Salami
 8. Sopp
 9. Gulost
Instructions
 1. Legg på valgfritt fyll på lompene og inn i ovnen på 180 grader i 10-15 min – følg med, når kantene er mørke er de klare.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9866

Neste gang skal jeg prøve meg på ovnsbakt hvitløk og fetaost. Og kanskje noen nøtter?

Ellers smakte lille M brødskive med leverpostei for første gang denne uka, og det falt i smak. Så utrolig morsomt å se at han er så flink til å spise og prøve nye ting. Her blir det med andre ord brødbaking i løpet av helgen, deler gjerne oppskrift om det blir bra.

Håper dere får en fin lørdag!

6 kommentarer til “Lørdagspizzaer

 1. Tina

  Laget akkurat det samme til middag i dag. Jeg hadde på bogskinke, mais, ananas, tacosaus og ost 🙂 veldig veldig godt!

 2. Merete

  Det er så gøy med babyoppskrifter! Jeg har ei lita ei som er 5,5 mnd og jeg er selv en ivrig babymat-kokk. Tror jeg er hakket mer ivrig en baby selv da men:-P Hun er ingen storspiser, men har ikke nektet noen smaker enda. Jeg spurte på 5 mnd-kontroll når hun kunne begynne å smake brød og da fikk jeg som svar at ikke før 8 mnd? Din er vel ikke mer enn drøye 6mnd eller? Helsestasjonen anbefaler jo grøt til alle måltider, noe jeg syns høres så trist og kjedelig ut. Her går det i noe hjemmelaget grøt, men også grønnsaksmoser og avokado. Tenker de små må få smake mest mulig…

 3. Kristine

  @Tina: Så godt! 😀

  @Merete: Det er veldig gøy! Jeg har fått høre fra 6-7 måneder så lenge de er interesserte og vil smake. Det er uansett snakk om små smuler 😀
  Jeg gir grøt én gang om dagen, han er mye mer interessert i annen mat så da gir jeg heller det.

 4. Kristine

  Hei 😉 Hvilken leverpostei gir du? Har hørt at den magre i hvit boks er best ift salt?

 5. Kristine

  Anbefaler lompepizza med spekeskinke og ost, toppet med rucola og litt ekstra lett rømme etter steking 🙂 såå godt!

Det er stengt for kommentarer.