Salg på sunt søtt

/sponsorlink

Hei!

Jeg og mini holder på å gjøre oss klare til babysang, men tipser dere om dette salget før vi går.

Når det er 25 % på sunnere bakeingredienser så må jeg som den proteindama jeg er si at det lønner seg å slå til – det er jo straks påske og greier!

IMG_4827-checker

Det er også salg på den nyeste kokeboka mi (!), ferdigmikser á la cake-in-a-cup og sunnere sjokoladekakemiks.

IMG_9232-side

Du finner hele salget HER

8 kommentarer til “Salg på sunt søtt

 1. kathrin

  jeg har bakt litt fra din bloggside og ser at den ene boken din koster bare 199kr så jeg lurte på om jeg skulle kjøpe den. nå har jeg sukrin, sukrin +, sukrin gold, fiberfin og kokosmel, havremel…. jeg har ikke lyst å begynne å bruke proteinpulver eller bakeprotein, kan jeg kutte ut dette i bakst og desserter uten at det blir ekkelt? burde jeg erstatte det med noe av det ovenfor? er det vits i å kjøpe boken din når jeg ikke har de varene?

 2. Kristine

  @kathrin: Du kan helt fint bake sunt med de ingrediensene du har! Om f.eks en sjokoladekake inneholder sjokoladeprotein må/kan du erstatte det med annen tørrvare+kakaopulver og søtning. Om et brød inneholder bakeprotein kan du erstatte det med for eksempel havremel. Du vil ikke få like bra innhold næringsmessig sett bare, men sånn blir det når man utelukker noe 🙂
  Du får ikke laget desserter som inneholder 90% proteinpulver (som f.eks proteinbarer) naturlig nok 😀

 3. Malin

  Hei! Jeg kjøpte pannekakemiksen fra X-life som jeg vet du pleier å benytte deg av i blant. Men som den søtmonsen jeg er så var det langt i fra søtt nok, haha. Hvor mye og hvilken type sukrin ville du tilsatt?

 4. Kristine

  @Malin: Det er litt vanskelig å svare på, det kommer an på hvor mye jeg lager (og jeg måler jo aldri opp dessverre). Ta en skje eller to oppi røra og smak deg frem 😀

Det er stengt for kommentarer.