Kremet kylling i kokos og tomat

Hei!

Her har dere dagens middagstips;

Kremet kylling med sopp og mandler

IMG_9947

Det var ikke så enkelt å få det til å se innbydende ut, men det var altfor godt til å ikke dele med dere.

Kremet kylling i kokos og tomat
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 4 kyllingfileter
  2. 1 boks hakkede tomater
  3. 1/2 boks kokosmelk
  4. 4-5 aromasopp
  5. 1/2 brokkoli
  6. salt, pepper og hvitløkspulver
  7. en neve skivede mandler
Instructions
  1. Ha alt i en ildfast form og bak i ovnen på 200 grader i 20-25 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_9948

Enklere blir det ikke, og det blir både saftig og smakfullt.

Dagens økt;
Bulgarske utfall
Strakmark
Glute bridge
Glidende utfall i smithmaskin (au for bekkenet, måtte avbryte)
Stangroing
Liggende lårcurl
Nedtrekk
Sit-ups på ball

IMG_0100

Topp   //   Tights                         (/sponsorlinker)

.
Ellers trenger jeg litt hjelp fra dere angående paraplytriller. Vi skal ut på tur i juni og da trenger vi noe annet enn en stor og tung vogn. Jeg har sett på Beemo Easy Travel og Baby Jogger Vue. Noen som har noen erfaringer med disse?

2 kommentarer til “Kremet kylling i kokos og tomat

  1. Camilla

    Jeg anbefaler Quinny Zapp Extra som reisetrille. Den blir kjempeliten og den har i tillegg mulighet for full liggestilling. Samtidig som at du kan ha lillegull begge veier.

    🙂

  2. Kristine

    @Camilla: Jeg ble helt solgt da jeg så at Baby Jogger Vue kan snus begge veier – skal sjekke ut Quinny også. Takk for tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *