En sniktitt på Kristines muskelmat

Jeg har fått overveldende tilbakemeldinger på bøkene mine helt siden den første kom for to år siden – tusen, tusen takk.

Her har dere en sniktitt på tredje bok:

Oppskriftene er sunne, proteinrike og enkle å lage.

Du finner info og en sniktitt på de andre bøkene her.

Det er mange som ikke har fått med seg at jeg er ute med 3 bøker, men det er altså en muskelmat-trio. Den første boka er uten tvil den mest populære, den andre er en oppfølger av den + flere treningsprogrammer. Og så den siste da, som har blitt veldig godt mottatt takket være frokost- og lunsjrettene.

De to første bøkene er på salg nå, henholdsvis 199 kr og 305 kr, og den siste boka koster 349 kr.

Kristines kokebøker

10 kommentarer til “En sniktitt på Kristines muskelmat

 1. Linda

  Hei:) har du flere babymattips/oppskrifter og dele så er det supert:) Lillegutt som er like gammel som din brekker seg av mye og for tiden spiser vi melkefritt,så jeg tar gjerne i mot inspirasjon:) havre og hirsegrøt hentet herfra er det jeg får i han stort sett uten at han brekker seg! Takk på forhånd;)

 2. Kristine

  @Linda: Hei! Vi har også en periode her hvor han brekker seg av alt mulig :mrgreen: Men, jeg kommer med en mini-rett i morgen – så tenker jeg at det kommer mer når mini skjønner at grønnsaker faktisk er ganske godt 😉

  @Julie @ WolfItDown: Hyggelig å høre ♥ Jeg synes den siste boka er den fineste estetisk sett 😀

 3. Randi

  Liker den siste boka di veldig godt! Som nevnt ovenfor er den veldig estetisk fin,flotte bilder og «ryddig». Liker også de personlige tekstene dine,som jeg skrev tidligere ble jeg veldig rørt av den om kroppen

 4. Ine

  Jeg har alle 3 bøkene dine! Synes de er kjempe gode og de blir flittig brukt både av meg og samboer for å finne inspirasjon på matfeonten!

  Tusen takk <3

 5. Hildegunn Stenvik

  Lurer på om siste boken din kommer i elektronisk versjon? Synes det er så greit å ha dette på iPad-en 🙂

 6. Tilbaketråkk: Dagens middag + en titt på alle bøkene mine | Sunnere Livsstil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *