Biff stroganoff

Hei!

Her har dere dagens middagtips, og favoritten til min kjære mann;

Biff stroganoff

IMG_9973

Biff stroganoff
Serves 4
Write a review
Print
Ingredients
  1. 800 g oksekjøtt *
  2. 2 ss smør
  3. 1/2 løk
  4. 6 dl kjøttbuljong
  5. 2 ts sennep
  6. 2 ss tomatpuré
  7. 1 ss maisenna
  8. 5 ss kesam eller rømme
  9. Paprikapulver, chili, kanel, salt og pepper
  10. Ris som tilbehør
Instructions
  1. * Jeg kjøpte billig grytekjøtt fordi jeg uansett koker kjøttet i flere timer til det er mørt. Kjøp gjerne annet kjøtt og skjær opp dette om du ønsker - det blir dyrere, men korter ned tilberedningen.
  2. Brun kjøttet sammen med grovhakket løk i en kjele med litt smør.
  3. Ha i paprikapulver, chili, kanel, salt, pepper, buljong, sennep og tomatpuré og la det småputre med lokk på lav varme i 2-3 timer. Sjekk med jevne mellomrom og etterfyll eventuelt buljong.
  4. Rør ut maisenna i litt vann og tilsett for å tykne sausen.
  5. Rør inn kesam helt til slutt og servér med ris.
  6. En fin middag til helgen kanskje? Sett på kjelen, skru på tidsvarsel, og gjør noe annet mens middagen lager seg selv.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9982

Fortsatt god torsdag – håper sola skinner hos dere alle!

2 kommentarer til “Biff stroganoff

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *