Hei!
Her har dere dagens middagtips, og favoritten til min kjære mann;
Biff stroganoff
Biff stroganoff
2015-08-09 08:16:58
Serves 4
Ingredients
- 800 g oksekjøtt *
- 2 ss smør
- 1/2 løk
- 6 dl kjøttbuljong
- 2 ts sennep
- 2 ss tomatpuré
- 1 ss maisenna
- 5 ss kesam eller rømme
- Paprikapulver, chili, kanel, salt og pepper
- Ris som tilbehør
Instructions
- * Jeg kjøpte billig grytekjøtt fordi jeg uansett koker kjøttet i flere timer til det er mørt. Kjøp gjerne annet kjøtt og skjær opp dette om du ønsker - det blir dyrere, men korter ned tilberedningen.
- Brun kjøttet sammen med grovhakket løk i en kjele med litt smør.
- Ha i paprikapulver, chili, kanel, salt, pepper, buljong, sennep og tomatpuré og la det småputre med lokk på lav varme i 2-3 timer. Sjekk med jevne mellomrom og etterfyll eventuelt buljong.
- Rør ut maisenna i litt vann og tilsett for å tykne sausen.
- Rør inn kesam helt til slutt og servér med ris.
- En fin middag til helgen kanskje? Sett på kjelen, skru på tidsvarsel, og gjør noe annet mens middagen lager seg selv.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Fortsatt god torsdag – håper sola skinner hos dere alle!
Kan man droppe sennep, eller gjør det mye av smaken? Liker ikke sennep, hehe..
@Marianne: Det setter en veldig god og rund smak, men du kan selvfølgelig droppe den 😀