Sunnere godis

Hei!

Takk for mange fine tilbakemeldinger på innlegget om kroppspress. Jeg var litt usikker på hvor mye jeg skulle dele, men det er liksom aldri noe problem å åpne seg for dere. Jeg ventet også på en kommentar om bildene i bikini, men dere tok poenget. Så, takk.

Jeg hentet en sponsorpakke fra i dag, og jeg er så heldig. Jeg vet det, og jeg sier det til Stian hver gang jeg sitter og åpner opp nyheter og godbiter.

/sponsorlink
IMG_9954

Funnbar med appelsinsmak
Proteinbar med sjokolade & banan
Sunnere kakemiks
Sukrin melkesjokolade
Sunnere ostekake
Cake-in-a-cup

IMG_9962 (1)-side

Da er jeg sikret mange kvelder der søtsuget tar overhånd på en vanlig hverdag – som det ofte gjør.

Jeg bestilte også flere bakeingredienser slik at jeg kan lage nye godbiter til dere, det er jo påske snart! Og nye klær som jeg tenkte å vise dere etter hvert som jeg får testet dem ut på trening. Det er alltid et par som blir småsinna når jeg gjør det og synes reklame er fy, men det er en del av samarbeidet jeg har. De aller fleste synes heldigvis det er ok, og er nysgjerrig på vårnyhetene – mye fint altså!

Nå står biff stroganoff og putrer på sin andre time her, jo lengre tid dess mørere blir det.

Fortsatt god tirsdag!

8 kommentarer til “Sunnere godis

 1. Elisabeth H

  Spiser du alltid det du baker.. Har nå holdt på i et halvt år med vekt nedgang og sliter nå med kroppspresset etter at alt fettet på magen har blitt til henge hud. Hver gang jeg bøyer meg eller setter meg på en merkelig måte vises det og jeg bare tenker -30 kilo var det hvert det.. Men takket være deg i dag, så ser jeg jo at det er jo bare meg som er meg. Og visst jeg setter meg et mål om at om 2 år kan det være borte og jeg jobber like hardt kan jeg bli enda bedre enn det jeg er nå 🙂 Mer muskler og ingen hengehud 🙄
  TUSEN TAKK FOR MOTIVASJONSPREKEN I MITT TILFELLE 😉 ❗

 2. Amy

  Du er bare best! 😉 Elsker innleggene dine! Keep up the good work. Ikke rart du får sponsorpakke, du e jo så motiverende og flink samtidig. VELL FORTJENT!! 😎

 3. Kristine

  @Amy: Takk! ♥

  @Line: 1. Det er ikke hvert innlegg
  2. Det er sponsorlinker fordi jeg er pliktet til å opplyse det, ikke reklame – det takker jeg som oftest nei til
  3. Jeg driver min egen plattform, det vil jeg klassifisere som å gå min egen vei

  Jeg, som alle andre jobber for å tjene penger, jeg kan dessverre ikke drive dette nettestedet gratis for at du skal slippe å irritere deg over sponsorlinker.

Det er stengt for kommentarer.