Rydde-ut-av-kjøleskapet-grateng

Hei og hopp!

Da var det søndag og tid for å bruke opp det som synger på siste vers i kjøleskapet, dette ble det hos meg forrige uke;

Grateng med litt av hvert

IMG_0525

Rydde-ut-av-kjøleskapet-grateng
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 600 g karbonadedeig
  2. 1 hvitløksfedd
  3. 1/2 boks mais
  4. 4 sopp
  5. 4 cherrytomater
  6. 2-3 ss ketchup u/sukker
  7. 2 never spinat
  8. 7-8 ts søtpotetmos (mini er jo anti-søtpotet om dagen)
  9. Siste rest av gulosten
Instructions
  1. Stek opp og hiv i en ildfast form, bak på 200 grader i 20 minutter.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0526

IMG_0535

Veldig fint å få brukt opp litt slitne grønnsaker på denne måten, eventuelt en ost som har blitt for tynn for ostehøvelen. Grønnsaker og frukt kan også brukes i suppe eller kaker om det er i større kvantum.

Ha en fortsatt fin dag dere!

Women
#kvinnedagen2015

4 kommentarer til “Rydde-ut-av-kjøleskapet-grateng

  1. Michelle

    Åh, den grå jakken var skikkelig fin!! Prøvde å lage panna cotta a la din stil denne helgen! Ble faktisk veldig godt 😀 Så enkelt, så friskt og samtidig en sunn dessert til hverdagen, så den blir det nok mer av 😉
    God søndag og gratulerer med kvinnedagen 😛

  2. Kristine

    @Michelle: Takk! Bruker den hele tiden nå 😀
    Så hyggelig å høre, absolutt en fin hverdagsdessert! Takk i like måte ♥

  3. Julie @ WolfItDown

    Hahaha likte den lille tegneserien 😛

    Så godt med pytt-i-panne grateng, det så skikkelig godt ut også 😀 Er så bra og sørge for at en ikke kaster bort mat 🙂

    God søndag og håper du har hatt en fin kvinnedag 🙂 x

  4. Kristine

    @Julie @ WolfItDown: Den er fin 😎
    Jeg elsker jo karbonadedeig og ost, så dette er midt i blinken for meg.
    Takk for det – her skinner sola i dag, håper du får en fin mandag!

Det er stengt for kommentarer.