Porsjonspizza

Hei!

Her har dere dagens middagstips, dette står på menyen her i kveld;

Porsjonspizza

IMG_4586

Det er rett og slett lompepizza.

Ulike varianter etter ulike preferanser, noen tips kan være:

1. Karbonadedeig, spinat, løk, paprika, ost
2. Karbonadedeig, spinat, sopp, ananas, ost

IMG_4587

3. Salami, spinat, ananas, løk, ost

IMG_4589

5. Ketchup, salat, mais, salami og avokado.

IMG_7140

IMG_7138

4. Ketchup, karbonadedeig, ost, squash og bacon

IMG_9633

Jeg har på såpass mye fyll at til tross for at de blir sprø i kantene, blir de også myke i midten – perfekt i og med at jeg liker å brette de som en calzone når jeg spiser.

IMG_9638

Jeg bruker for øvrig de billigste lompene jeg finner og legger ikke stor vekt på at det skal være speltlomper – i min verden stiller hvete og spelt ganske likt. Det er uansett poteter som spiller hovedrollen hos de begge, melet utgjør kun 10 %.

IMG_9640

Hva er deres favorittfyll?

11 kommentarer til “Porsjonspizza

 1. Stine

  hva hvis man bruker fullkorns-tortillalefser? Er d mmye mer kalorier i? Eller mye mer usunt? 🙂

 2. Tone

  Min favoritt er: kokkosmelk (det tykke på toppen smøres på lompen) ketchup, karbonadedeig, spinat og løk. Ekstra godt er det også med taco krydder på karbonadedeigen:) anbefaler å prøve kokkosmelk på, en helt ny opplevelse:)

 3. Kristin

  Nå er det kjempelenge siden jeg har laget lompepizza, men ble inspirert. Definitivt handle lomper til uka 🙂 Lite tips: Forhåndsstek lompene i 5-10 minutter på rist før du har på fyll og ettersteker. Da blir de ikke så soggy når du har på fuktig fyll. Det tar dem i alle fall til nye høyder i mine øyne. Pesto, kremost, serranoskinke, tomat, spinat og ost er en vinner hos meg, hihi ^^ Kjempedigg!

 4. Marie

  Hei 🙂 Digger bloggen din!! Skulle ønske jeg kunne få litt mer kunnskap om nettshopping i «det store utland» 😛 Jeg er så redd for å bestille fra f.eks iHerb.com, for jeg kan ingenting om det ➡ 😕 ❓ Kunne du ikke lagd et innlegg hvor du forklarer, gir råd/hva er lurt/ikke lurt, hvordan betale etc. ?
  Da hadde jeg blitt så glad 😉 😉

 5. Kristine

  @Tone: Den var ny! Jeg hadde ikke kokosmelk, men det ble med philadelphiaost – utrolig godt det og 😀

  @Kristin: Jeg liker at den er litt soggy i midten jeg :mrgreen: Det ble kremost på et par stykker her i går, absolutt en ny favoritt!

  @Marie: Det er ikke noe å være redd for, bare hold deg under grensen på 350 kr (ca 44 dollar) totalt så slipper du toll og moms. På iherb lønner det seg å holde ordren under 1,8 kg – det ser du etterhvert som du bestiller – for da blir frakten som regel rundt 7 dollar.
  Det er enklere om du går inn og prøver deg frem selv, og heller spør om det dukker opp noen problemer.
  http://www.iherb.com/?rcode=VIG677

  Det er ganske rett frem og enkelt 😀

 6. Lena Ludvigsen

  ååh, spiser lompepizza nesten hver dag her og – og velger også som regel de billigste (4 kr for 10 lomper er søren ikke ille ift overprisede speltgreier :D)
  Favoritten er med kyllingfilet, mais, ananas, ketchup, champignon og ost 😀 NAM

Det er stengt for kommentarer.