Cæsarsalat med torsk

Hei og hopp!

Her er dagens lunsjtips;

Cæsarsalat med torsk

IMG_0508

Cæsarsalat med torsk
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
  1. 300 g fersk torsk
  2. 2 salamiskiver (eller spekesinke, bacon m.m)
  3. 2 ss mager kesam
  4. 2 ts majones
  5. 1 ts sennep
  6. 1/3 salathode
  7. Revet parmesan
Instructions
  1. ♥ Legg torskefilet i en ildfast form med salami over og bak i ovnen (grillfunksjon) i 15 min på 190 grader.
  2. ♥ Skjær salat i mindre biter og ha i en plastpose sammen med kesam, majones og sennep, blås opp posen og rist godt.
  3. ♥ Legg den kremete salaten på en tallerken med torsk, sprøstekt salami og revet parmesan over.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0519

 

IMG_0515

Har du noe crunchy som for eksempel nøtter eller frø kan du gjerne hive det oppi også.

Ellers har et dagstilbud i dag 4.mars;
/sponsorlink
f97dc75f-6d7d-4a95-9f1f-1dfff4aef1db

Toppen her og tightsen her. De har flere dagstilbud, så ta gjerne en titt.

Apropos rosa tights så blir jeg snart eier av en for første gang selv, spent på hvordan det ser ut.

Åh – blir så glad av dette været! Gjerne iskaldt så lenge sola titter frem.

Kommer innom med en deilig og veldig enkel dessert litt senere!

2 kommentarer til “Cæsarsalat med torsk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *