Fiskeboller og ny jakke

Hei dere!

Jeg kjører på med en fiskemiddag til, vet at det er populært hos mange av dere da man ofte trenger litt ekstra inspirasjon til den hvite fisken.

Fiskeboller med karri og sennepsdressing

IMG_0138

Fiskeboller og ny jakke
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 350 g torsk
  2. 1 ts salt
  3. 1 ss maisenna
  4. 1/2 gulrot
  5. 2 ts karri
  6. 2 ss mager kesam
  7. 2 ts sennep
  8. en klype salt
  9. en neve druer
  10. Salat, tomater, agurk og paprika
Instructions
  1. ♦ Skjær torskefilet i mindre biter og ha i en bolle sammen med salt, karri og maisenna. Mos alt sammen med en stavmikser.
  2. ♦ Riv en gulrot og tilsett i fiskedeigen, væt hendene og form 5 fiskeboller. Legg på et bakepapir og bak i ovnen på 180 grader i 15-20 min.
  3. ♦ Rør sammen mager kesam, sennep og litt salt til en dressing. Servér med en frisk salat og druer.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0142

 

IMG_0140

Passer til både liten og stor – håper det smaker!

Vår i lufta og gresset titter frem, endelig kan jeg legge bort de aller tykkeste vinterjakkene.

Her er min nyeste jakke fra Kari Traa;

IMG_0418-side

Grå og rosa er favorittfargene mine, så fargevalget kunne ikke ha vært bedre.
Det er mulighet for å stramme den inn i livet, og stoffet er ganske tykt – både vind- og vanntett.

IMG_0430-side

Den er fra sponsoren min  og du finner den her.

Jeg har for øvrig Vangen parkas fra samme merke som jeg også kan anbefale på det varmeste.

Her står ballett på treningsagendaen senere i dag. God torsdag dere!

15 kommentarer til “Fiskeboller og ny jakke

  1. Christine E. Larsen

    Hei Kristine 🙂

    Jeg har nettopp kjøpt den siste boka di. Og har kjøpt alt av ingredienser og greier! Så i går lagde jeg Laksemiddag med spinat og søtpotetsticks, SYKT godt!

    MEN deretter skulle jeg lage rundstykkene dine, som inneholder mandelmel, ble kjempeførnøyd med både form og farge, og at di var så lett å lage! men fant også ut at jeg ikke liker mandelmel(…) Så spørsmålet mitt er, går det andt å bytte ut mandelmelet me noe annet??

    Ellers storfornøyd med boka di! Å SUPERT at du har kommet med tips til frokost også, det hjelper meg MYE! 🙂

    – Christine

  2. Lina

    Den där jackan var riktigt snygg, håller verkligen med om att grått och rosa är fint ihop! En sån skulle man kanske ha… 🙂

  3. Kristine

    @Isabel: Takk! I dag ble det altså hamburger, og i morgen kommer det også noe skikkelig godt 😎

    @Lina: Takk for det! Anbefales – gråfargen er mye finere i virkeligheten enn på produktbildet som du ser 😀

  4. MalinB

    Den oppskrifta der står lett på menyen neste uke. Tenkte faktisk på det i stad, at jeg måtte prøve hjemmelaga fiskeboller også sjekka jeg bloggen din, og der var de! God helg til alle fire:)

  5. Julie @ WolfItDown

    Så fin jakke da gitt, slit’an!
    Syns særlig at den hadde belte var fjongt 🙂 Er så kjekt og kunne stramme inn og ut ettersom hvor mange lag man har på seg under 🙂

    Også fiskeboller <3 Digg! Håper du har en nydelig helg skjønne 🙂 xx

  6. Kristine

    @MalinB: Der kan du se – jeg vet hva dere vil ha :mrgreen: Håper det smaker, og ha en fortsatt fin helg ♥

    @Julie @ WolfItDown: Takk for det! 😎
    Fiskeboller er ikke feil! Manglet bare den tykke, hvite sausen over 😆 Fortsatt god helg ♥

    @Christina: Takk! Ble så glad da den var enda finere enn på produktbildet 😀 Den er utrolig varm og, anbefales!

  7. Maria iselin

    Hei Kristine,
    Bruker du alltid fersk fisk når du lager fiskemat? Har vokst opp med foreldre som har vært så flinke å lage slikt fra bunnen av hele oppveksten, og pappa har alltid sagt at fisken må være fersk, helst nytrukket … Men det er liksom litt mindre lettvint i hverdagen 🙄
    Hilsen Maria

  8. Kristine

    @Maria iselin: Hei! Jeg har gjort det i noen måneder nå faktisk, jeg synes faktisk det er mer lettvint fremfor å vente på tining eller få altfor mye væske om man bruker fryst fisk. Jeg er litt enig med pappaen din altså 😆

  9. Aina U.

    Hei! Prøvde meg nettopp på disse fiskebollene.
    Smaken var god, men konsistensen ble rar. Litt sånn svampete etter hva jeg skal si, samtidig som den liksom falt fra hverandre når jeg skjærte i den.

    Fant desverre kun frossen torsk, så er vel derfor regner jeg med? Blir den veldig annerledes med fersk fisk? I såfall frister det å prøve igjen :p

  10. Kristine

    @Aina U.: Hei! Disse blir ganske faste i fisken (haha), så da det nok fordi du har brukt frossen fisk som dessverre avgir en del vann og gjør det hele ganske «vassent» 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *