Oi – hyggelig at så mange er med på konkurransen min! Bok nr 3 er den fineste estetisk sett synes jeg, matfotoene blir bare bedre og bedre.
Over til dagens mat! Dette er en klassiker og en middagsrett som vi har ofte her hjemme;
Kremet laks med søtpotetmos
Kremet laks med søtpotetmos
2015-08-09 09:25:59
Serves 2
Ingredients
- 4 laksefileter
- 1 boks vanlig kokosmelk (settes kjølig)
- 1 stor søtpotet
- 2 ss mager kesam
- salt & pepper
- Salat som tilbehør
Instructions
- ♦ Legg laksefileter i en ildfast form og smør den stivnede kokoskremen over filetene. Bak i ovnen på 180 grader i 20 min.
- ♦ Vask og skjær en søtpotet i mindre biter, kok til mør (15-20 min) og mos sammen med litt kesam.
- ♦ Servér med en frisk salat til.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Fortsatt god tirsdag!
Mmmm, såg gått ut. Vi årna åss panert torsk i dag som du ha lagt ut tilear, me erplke og kesamdressing. Vi lkaga åss og søtpotetmos, blomkål og pesto attat. Kjæmpegått
Så friskt ig godt ut! Håper du har hadd en fin Tirsdag og at familien har det bra 😀
For nå ble jeg ikke mindre sulten! Tror det blir ukas fiskemiddag ja. Ha en fin tirsdag:)
ps. Enda fler tips til hvordan man kan «kamuflere» grønnsaker hadde vært fint. Jeg prøver å få min heller kresne kjæreste med på grønnsaksspising. ingen lett oppgave skal jeg si deg;)
@sonja: Så bra! Det hørtes godt ut 😀 Dere får prøve denne neste gang!
@lovelyliller.com – sunt & godt: Tusen takk, her er alt bra! Håper det er det med deg og 😀
@MalinB: Jeg lagde en ny «kamuflasjerett» i går, så deler den i løpet av uka 😀
Jeg ser at i mange oppskrifter så skal kun den harde delen av kokosmelka brukes. Kan den rennende delen som blir igjen brukes til noe annet?
@Linda: Ja, du kan bruke den som væske i kakeoppskrifter, pannekaker, sauser m.m. 🙂