Marmorerte kikertboller

Hei!

Dagens vegetarrett får dere her;

Marmorerte kikertboller med guacamole og paprika- og eplesalat

IMG_9723

Det er kanskje ikke så lett å se at de er marmorerte, men de består av en naturell deig og en mer spicy, krydret deig.

Marmorerte kikertboller
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 400 g kikerter
  2. 1 ss kokosolje
  3. 1 hvitløksfedd
  4. 2 ts paprikapulver + 2 ts cummin + 1 ts salt + en klype chili
  5. 1 stor avokado
  6. en klype salt
  7. 1/3 sitron
  8. 1/2 paprika
  9. 1 eple
Instructions
  1. ♦ Ha 50/50 av kikertene i hver sin bolle. Det ene krydret med paprikapulver, cummin, salt og chili, og den andre med most hvitløk og kokosolje. Mos hver sin med en stavmikser, ha litt vann på hendene og form en liten klatt av hver til boller. De kan enten stekes i en panne, eller bakes i ovnen på 200 grader i 15 min.
  2. ♦ Mos en avokado sammen med litt sitronsaft og salt og servér med en blanding av paprika og eple skåret i terninger.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_9720

Tips til flere dip´er:
♥ Salsa av tomater, løk, tomatpuré, salt, pepper, chili og basilikum
♥ Tzatziki av mager kesam, hvitløk, agurk og salt

Og en liten etterrett;

IMG_9715

♥ Persimon
♥ Kiwi
♥ Eple
♥ Jordbær

Nå venter jeg på at mini skal våkne, så rekker jeg kanskje en treningsøkt. Hvis ikke tipper jeg at jeg skal få kjørt meg ute med vogn i dette snøværet, i butikken må vi.

Ha en fin mandag dere!

4 kommentarer til “Marmorerte kikertboller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *