Go beyond your limits

(Inneholder sponsorlinker)

Hei!

Det ble en økt på meg tidligere i dag, dette var øvelsene jeg tok:

Glute ham raise
glutehamraise

Goblet squats
gobletsquat

Reverse hypers m/ ball
reverse hyper

Liggende lårcurl
liggende-lårcurl

Ett-bens strakmark m/kettlebell
ett bens strakmark

Sit-ups på ball
situpsball

En helt grei økt til tross for at jeg sliter litt med bekkenløsning fortsatt, kjenner det spesielt godt på ett-bens øvelsene. Kroppen er ikke helt den samme som før graviditeten, men det skulle jo bare mangle etter all den påkjenningen og endringene den var igjennom.

IMG_0258

Singlet   //   Tights   //   Sko                 

Påfyll etter trening;

IMG_9739

♥ Fat med jordbær, kiwi og eple
Drikkeflaske med saft og vitamin D-dråper
♥ Skål med skyr, sukrin, havregryn, mandler og gojibær med sjokolade

IMG_9741

Ellers er jeg spent på lille M og middager om et par uker nå som han plutselig har bestemt seg for å lage brekningslyder av søtpotet – av alle ting! Grøt er heller ikke så stas lengre, kun banokado (avokado+banan) og morsmelk/mme.

Jeg gleder meg og er klar for mat i retur :mrgreen:

2 kommentarer til “Go beyond your limits

 1. Randi

  Den tightsen du har på deg er så fin! Får håpe kroppen retter på seg sakte men sikkert,kjedelig å plages med bekkenet!
  Min lille (som er et par uker eldre enn din) gikk også fra å ville ha alt vi ga han til å nekte for grøt og alle grønnsaker plutselig. Men nå er han «tilbake» igjen,slukte i seg søtpoteten sin tidligere idag. Det er jo så morsomt når man kan gi de fast føde! 😆
  Og idag våknet vi opp fra en natt med masse styr til en liten hvit spiss nede i munnen.. Så nå bare gruer jeg meg hvis han skal teste ut den nye tanna under amming 🙂

 2. Kristine

  @Randi: Ja, det er kjedelig.. Men, jeg får huske hva godt som kom ut av det :mrgreen:
  Det er så gøy å gi dem mat! Jeg håper jo derfor at middag skal falle i smak, men jeg er skeptisk 😆
  Første tanna! Så koselig, nå må det pusses! Haha, det tror jeg på 😯

Det er stengt for kommentarer.