Siste sjanse i dag!

/reklame

Til å få en valgfri vare med

25 % rabatt

Jeg ville naturlig nok ha gått for en vare med litt høy pris da det er mer å spare her, f.eks en 2xu-tights – for heldigvis så gjelder rabatten nettopp på den dyreste varen.

IMG_5572-checker

X-life har mer enn bare treningsklær, de har også treningsutstyr, sko, bøker, kosttilskudd og proteincookies.

74035_X-life_X-life_-_MiniBands_1-side

Ta en titt HER

Og si ifra om dere har noen spørsmål i forhold til utseende, størrelser, smaker, proteinbarer m.m så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan.

8 kommentarer til “Siste sjanse i dag!

 1. Lisbeth

  Hei Kristine!
  Jeg har lenge brukt Nanox Varcil R2 både sjokolade og jordbærsmak. Veldig fornøyd, men ser det er flere merker å velge mellom. Tenker i tillegg på Nanox Protilox og Nanox Orbilox 8. Hva mener du om disse? Har du noen erfaringer å dele?
  Jeg bruker det til sjokoladekrem, overnight Oats, proteinbarer og drikke etter trening oftest.

 2. Kristine

  @Lisbeth: Hei! Jeg er litt usikker på hva den store forskjellen på næringsinnholdet mellom Nanox og Protilox faktisk er, smaken er i hvert fall tilnærmet lik. Orbilox er rent kasein, noe kroppen bruker litt lengre tid på å ta opp og passer derfor best om ettermiddagen/kvelden, det har jeg ikke brukt så mye av. Når det er sagt så tror jeg faktisk du vil bli fornøyd uansett hvilke av de tre du velger.

 3. Kristine

  @Line: Kjære deg. Det er ikke ofte slike rene reklameinnlegg dukker opp, og dessuten er det faktisk mange som setter pris på slike kampanjer og tilbud. Når det gjelder sponsorlinker er jeg pliktet til å opplyse om dette når jeg lager/har på meg noe fra x-life.
  Uten reklame på bloggen så kan jeg ikke drive den, så enkelt er det – jeg kan ikke legge så mye tid og arbeid i dette gratis. Når det er sagt så har jeg god samvittighet når det gjelder reklame, for jeg skåner leserne mine for en hel del ved å takke nei til ting ukentlig. Jeg holder det på et minimum ved å kun ha én sponsor, virkelig.

 4. Malin

  Jeg liker så godt den singletten du har på deg fra Adidas, den lilla. Men hvordan er den rundt armhulen? En del singletter er så vide , og for meg med litt «armhulefett» så blir ikke det så flatterende :mrgreen: 😆
  Jeg skulle mer enn gjerne vært sponsa av x-life 😎

 5. Kristine

  @Malin: Den går ikke lengre ned enn en vanlig singlet 😀 Den sitter for så vidt stramt rundt brystet, det blir loose-fit først rundt livet/midjen. Tror du vi like den 😎

 6. trude

  Syns det er helt okaj at du informerer om tilbud og slikt, slipper jeg skumme gjennom x life sine sider i tider og utider

Det er stengt for kommentarer.