Blomkål- og brokkoligrateng

Vil du slippe å skjære en eneste grønnsak og ønsker at maten så og si lager seg selv? Da er dette middagen for deg;

Blomkål- og brokkoligrateng

IMG_9919

Blomkål- og brokkoligrateng
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 600 g karbonadedeig
  2. 2 ss ketchup u/sukker
  3. 3 ss vann
  4. 3 ss tacokrydder
  5. 1 frossenpose med blomkål og brokkoli
  6. 12-14 skiver gulost
Instructions
  1. ♦ Stek karbonadedeig sammen med ketcup, vann og krydder.
  2. ♦ Legg i en ildfast form med frossen blomkål- og brokkolibiter samt gulost, stek i ovnen på 200 grader i 20 min.
  3. Det er det hele!
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9922

 

IMG_9924

Lenge leve latskap og frosne grønnsaker innimellom!

IMG_9933

Håper det smaker!

Og så en cookie (eller to) til dessert;

IMG_9862

Det er tross alt lillelørdag – jaaa! Du finner de her.                    (/sponsorlink)

.
Ellers har lille M fått vaksiner i dag – tapre lille gutten min. Så fornøyd og smilende når vi kommer dit atte – godt de ikke vet hva som skjer før akkurat idet stikkene blir satt. Og med litt melk etterpå så er det fort glemt igjen, det er nok verre for meg enn det er for han.

Ha en fin onsdag videre!

7 kommentarer til “Blomkål- og brokkoligrateng

  1. Marte

    Denne gratengen er en slager her, men bruker en boks hakkete tomater sammen karbodadedeigen, fiks ferdig 😉

  2. Kristine

    @Marte: Jeg pleier å bruke det selv, men med frosne grønnsaker synes jeg det fort kan bli litt vannete – derfor ketchup. Men, helt enig – en slager her og 😀

  3. Michelle

    Hei! Vil gjerne legge igjen et lite tips til søte baby hårbånd, sjekk ut babydesign på Etsy. Mange super søte hårbånd til baby 🙂

  4. Malene

    Denne laget vi i dag, falt i smak både hos store og små! Brukte 1 dl lett matfløte i karbonadedeigen, da jeg var redd den skulle bli litt tørr. Skikkelig nammis! 🙂

  5. Tilbaketråkk: Blomkål- og brokkoligrateng | Recipeseasy.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *