Gave til henne

Valentines Day nærmer seg med stormskritt, og da er det mange som ønsker å gjøre stas på en de er glad i – det være seg en partner, venninne eller søster. For lets face it – det er som regel hun som får gaven.

Vi feirer ikke dagen her hjemme, vi viser hverandre kjærleik hver dag (kliss kliss), men det er en hyggelig tradisjon for mange. Ofte er det vel så koselig å få en lapp med noen søte ord, men det skader ikke med en liten gave i tillegg.

Her er gavetips til den sporty jenta;
/sponsorlinker
3-side-down
1. Treningsjakke  2. Questbarer  3. SportsBH  4. Kokebok  5. Tights  6. Selvbruner  7. Yogamatte

Og hvem sa at man ikke kan kjøpe Valentinegave til seg selv?

Dagen er allerede på lørdag, så bestill i dag så det rekker frem i tide.

Jeg kommer innom senere med en super fiskerett!

1 kommentar til “Gave til henne

Det er stengt for kommentarer.