Hasselnøttkonfekt

Hei!

Da har jeg prøvd meg frem til enda en melkefri variant av fudge, og denne minnet litt mer om konfekt – derav overskriften. Den ble mektig og god, sukkerfri og proppfull av sunt fett;

Hasselnøttkonfekt

IMG_9553

Hasselnøttkonfekt
Yields 6
Write a review
Print
Ingredients
 1. 50 g hasselnøtter (eller peanøtter, cashew, mandler m.m)
 2. 20 g kokosolje (romtemperert)
 3. 20 g sukrin gold
 4. 1 ss yaconsirup
 5. 20 g kakao
 6. 8 dråper stevia vanilje
Instructions
 1. Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin/blender og kjør til du får en våt masse - hasselnøttene vil etter hvert bli til smør når du kjører de lenge nok.
 2. Bre utover til en firkant i en form, gjerne med plastfolie nedi. Sett i fryseren 15-20 min, skjær opp i firkanter.
 3. Mine var fortsatt litt kalde da jeg tok bildene, men i romtemperatur blir de myke og gode.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9549

 

IMG_9557

Håper det smaker!

IMG_9776liten
Rød treningsmatte (genialt når man trener/leker med baby)  //   Adidas-tights        (/sponsorlinker)

Og hurra for alle mammaer der ute – til både barn og dyr ♥

12 kommentarer til “Hasselnøttkonfekt

 1. Michelle

  Herlige bilde av mor og sønn! <3 Gratulerer med morsdagen Kristine! Håper du har hatt en bra dag så langt! God søndag videre <3

 2. Kristine

  @Michelle: Takk! Til tross for at jeg er pottetett og syk, så har det vært en fin og rolig dag med guttene mine ♥ 😀 Fortsatt god søndag!

 3. Monica

  Har nett begynt å følge bloggen din og kjempe fornøyd med de tingene eg har laget. Disse konfektene var bare helt fantastiske!!!! Men etter å ha regnet ut, var det veldig masse kcal…vet lite om sunt og usunt fett. Dette blir vel som en erstatning i helgene kanskje, og ikke på en mandag??? Eller kan eg spise de med god samvittighet på en mandag???? 😐

 4. Lene T

  Heia! Di såg goe ut 😉 mn lurte på om du tror di hadde blitt goe me honning istedenfor yacon sirup? Har vldig lyst å prøva å laga di,mn har ik yacon sirup,om d då hadde gått ann å brukt honning? Vil bare sei eg har fylt dg i 6 år nå,du e jo bare såå flinke me d du gjør 😉 har alle 3 bøkene du har gidd ud,og har prøvt ein del,mye godt ja 😉 du må ver kanon stolte av dg sjøl :mrgreen:

 5. monica

  Lene T. Jeg brukte honning da jeg ikke hadde den sirupen,det funka veldig bra. De blei knallgod! !!!

 6. Kristine

  @Monica: Så hyggelig å høre! Jeg lager som regel magre, proteinrike desserter – men noen ganger slår jeg til med litt ekstra sunt fett – sånn som disse. Med fett blir ting ofte mektige, og da orker man mindre. Jeg synes et par biter er helt innafor på en mandag, vil man spise opp alt kan man godt vente til helgen 🙂

  @Lene T: Tusen takk ♥ Honning går helt fint! 😀

  @monica: 😀

 7. Tilbaketråkk: Fudge, fudge, fudge! | Sunnere Livsstil

Det er stengt for kommentarer.