Eplekake på 1-2-3

buy Lyrica in australia Hei!

Buy Tadalafil Tastylia 20mg without prescription Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg gjør når jeg ikke har tid eller ork til å bake noe fra bunnen av.
Vi feiret bursdagen til pappa i går, og da ble det denne eplekaken fra meg. Når man har dunkende hodepine, rennende nese og et tett bryst er det raskt og enkelt som gjelder.

Hvorfor bake noe i det hele tatt spør du kanskje da, men jeg er sta.

Eplekake

IMG_9766

Eplekake på 1-2-3
Porsjoner : 1
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 1 pakke kakemiks
  2. 4 egg
  3. 2.5 dl melk
  4. 1 eple
  5. Kanel og sukrin gold
Fremgangsmåte
  1. Pisk alt utenom eplet sammen til en kakerøre. Jeg pleier å skjære eplet i tynne skiver, men denne gangen ble det terninger - både i selve kaken og på toppen. Med et dryss kanel og sukrin gold litt overalt.
  2. Nytes gjerne med litt vaniljekesam eller iskrem til.
  3. Kaken blir søt, saftig og god, absolutt den beste ferdigmiksen jeg har smakt – og det er jo ikke akkurat dumt at den er lavkarbo, gluten- og sukkerfri. Alle kjøkkenskap burde ha en stående!
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9762

Noen som klarer å se hvor gammel pappa ble?

IMG_9764

Dette var for øvrig i VG helg i går;

IMG_8694

Og jeg har en kreativ kjøttfri rett til dere i morgen 😉

7 tanker om “Eplekake på 1-2-3

  1. avatarPantora

    63? Så snill du er som baker til han!

    Håper formen deres er bedre i dag. Hardt å være forkjøla, spesielt når man er liten!

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Pantora: 61 :mrgreen: Det var så fint dandert med epler før kaka gikk i ovnen, og ut kom et uleselig tall..
    Formen er ørlite grann bedre, heldigvis! Det går riktig vei 😀

  3. avatarcecilie hermanstad

    Hei Kristine!

    Super blogg som jeg flittigt bruker til meg og mine to små 😀
    Nå står jeg å skal lage eplekaken til min Natalie som blir 5år i dag. Men hvor varm skal ovnen være og hvor lang steketid 😳 Jeg finner det ikke haha.

    Ha en super duper dag med dine.

    Cecilie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *