Sunne gulrotmuffins

Hva med å bake muffns i helgen? Det er som kjent morsdag i morgen – ikke det at man trenger en grunn for å lage og spise disse da men;

Gulrotmuffins

IMG_9823

Sunne, søte, proteinrike, og uten gluten og sukker.

IMG_9822

Happy spoon gleder seg!

IMG_9828

 

Sunne gulrotmuffins
Yields 8
Write a review
Print
Ingredients
 1. 2 egg
 2. 60 g mandelmel
 3. 30 g kokosmel
 4. 30 g sukrin gold
 5. Krydder: 1-2 ts kanel, 1/2 ts kardemomme, 1/2 nellik
 6. 1 revet gulrot
 7. 1 ts bakepulver (eller natron)
 8. 1-1,5 dl mager kesam
Instructions
 1. Pisk egg og sukrin gold til eggedosis, ha deretter i kesam og pisk forsiktig. Tilsett alt det tørre, samt en revet gulrot. Blir deigen for tykk kan du ha i litt melk/vann – jeg slumpet nemlig litt med tørrvarene, som vanlig.
 2. Hell i muffinsformer og inn i ovnen på 170 grader i 18-20 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_9833

Ostekrem:
1/2 boks light philadelphia
3 ss sukrinmelis m/stevia 

IMG_9825

IMG_9829

Håper det smaker!

Selv har jeg en eplekake stående i ovnen til bursdagsfeiring av pappa senere i dag, og i morgen deler jeg enda en melkefri fudge-oppskrift med dere.

God lørdag!

8 kommentarer til “Sunne gulrotmuffins

 1. Anne

  De så kjempegode ut,skal prøves i morgen! Tusen takk for inspirasjon – jeg kan ikke lenger spise gluten,og takket være deg har jeg begynt å se på dette som en mulighet til at hele familien skal spise sunnere,renere og bli mer aktive,istedenfor å tenke på at jeg ikke lenger kan spise noe av det jeg er så glad i. Har også kjøpt kokebøkene dine – brukes flittig!

 2. Hanne

  Herlig! Disse må jeg prøve:) men har ikke kokosmel. Må jeg bruke det, eller har du et godt alternativ jeg kan bruke i stede?:)

 3. Mari

  Hei! Åh, disse så nydlige ut 😀 Men jeg lurer på en ting. Jeg bor for tiden i Australia, og her har de ikke noe som heter eller tilsvarer sukrin gold. Har du et tips til hva jeg kan bruke i stedet? Og om de evt har noe tilsvarende som jeg kan bestille fra iherb?

 4. Kristine

  @Anne: Dette er absolutt en god mulighet for deg til å endre kostholdet til det bedre, og jeg er glad for å kunne hjelpe deg på veien! Takk! 😀

  @Hanne: Du kan bruke havremel om du har? 😀

  @Mari: Du kan bruke sukrin (erythritol), stevia og yaconsirup som søtning 😀 Alle finnes på iherb.

 5. Tilbaketråkk: Sunne gulrotmuffins | Recipeseasy.com

 6. Kitty

  Hei! Har vært en creeper ganske lenge på bloggen din og bruker mange av oppskriftene dine etter jeg gikk over til lavkarbo for å få et lite spark sammen med treningen. Prøvde disse muffinsene idag, og røra mi ble kjempetørr. Etter å ha hatt i en del melk er den fortsatt ganske tykk og kan så absolutt ikke «helles» i formene. Her er det mer «Skrap-av-skjeen-ned-i-formen», ingen anelse hva jeg gjør galt 🙁 Den hever seg ikke i ovnen eller noen ting… Forhåpentligvis smaker det godt da 😆

 7. Tilbaketråkk: Sunnere rabarbramuffins | Mat for muskler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *