Wok med kylling og mandler

Hei og hopp!

Halvveis til helg allerede!

Her har dere dagens middagstips;

Kremet wok med kylling og mandler

IMG_8576

Wok med kylling og mandler
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 700 g kylling
  2. 1 brokkoli
  3. 1 paprika
  4. 2 gulrøtter
  5. paprikapulver, curry, cummin, hvitløk, kanel, chili, salt og pepper
  6. 1 boks (light) kokosmelk
  7. en neve skivet mandler
Instructions
  1. Masse krydder som dere ser – det er så godt med både søtt, salt og sterkt.
  2. ♥ Skjær kylling i mindre biter og wok/stek til gjennomstekt sammen med krydder
  3. ♥ Tilsett brokkoli i mindre buketter, deretter gulrot og paprika
  4. ♥ Tilsett kokosmelk og la det putre i 2-3 minutter
  5. ♥ Strø en neve mandler over helt til slutt
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_8574

IMG_8577

Håper det smaker!

Ellers ble det en styrkeøkt tidligere i dag;

Strakmark
strakmark

Skulderpress
skulderpress
Ett-bens hip thrust m/hantel
ett bens hip trust

Cable squats
cable squat

Facepulls
facepulls

Liggende lårcurl
liggende-lårcurl

Startet på siste øvelsen som var ett-bens benpress, men da var lille M ferdig med barnepassen og ville hjem 😉

/sponsorlinker under
IMG_8904-side

Genser   //   Tights   //   Sko

Jeg har blitt så glad i de skoene, utrolig lette og fine å trene ben i.

Håper dere får en fin dag!

3 kommentarer til “Wok med kylling og mandler

  1. Marthe

    Denne skal definitivt prøves ut! Så kjempegod ut! 😀 Jeg har et spørsmål til deg angående smør, Kristine; Hvilket smør vil du anbefale og steke/bake i? Jeg bruker per dags dato meierismør når jeg må ha smør i bakst, evt steker i det (bruker som regel olje til å steke i) fordi det er ekte, rent smør. Melange er ikke aktuelt for meg, da jeg ikke synes noe om framstillingen av smøret, og heller ikke vet nok om f.eks innholdet av det. Vita hjertegod f.eks, inneholder jo også mye av det samme som Melange. Men disse skal jo være de Margreste typene, og nettopp «hjertegodt». Men er det egentlig det? Så hva synes du om smørbruk/hvilken type smør som bør brukes rent helsemessig? Og med tanke på magert/fett? Jeg vil jo gjerne bruke det magreste, men vil samtidig også spise det «reneste». Ble litt kronglete skrevet, men håper du skjønner hva jeg vil fram til allikevel 😉

  2. Kristine

    @MariaMarisol: Jeg synes alle nøttetyper passer godt i wok! Bare å prøve seg frem 😀
    Ha en fin dag!

    @Marthe: Det må du gjøre! 😀
    Jeg var ihuga Vita Hjertego-fan før, men merker nå at jeg bruker mer og mer smør. Det er ikke så ofte jeg bruker det, så de få gangene jeg gjør det synes jeg det er helt ok å bruke smør – det smaker jo best. Jeg var opptatt av å spise magert og masse før, men merker nå at jeg er flinkere til å spise mer «rent» og heller littegrann mindre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *