Mathilde og Svalestjert

Det er nemlig noen av nyhetene fra Kari Traa!

Nå ligger både mini og Todd og halvsover, så da gjelder det å prøve på litt nye klær;

06018_Kari_Traa_Matilde_Fleece_-_Grape_1-down-side
/sponsorlink under
Jeg kommer nok til å bruke begge plaggene på trening hver for seg både ute og inne, men som et helt sett synes jeg det passer best ute – det blir liksom litt vel matchende å trippe inn på treningssenteret sånn, men det er kanskje bare jeg som er litt rar/pingle.

Mathilde jakke
Svalestjert tights

Settet er uansett superfresht, og begge deler har silkemykt stoff. Jakka har tommelhull – bra!

IMG_9245-side

Ser dere det blå til venstre der? Jeg er i full sving med å planlegge navnedag for lille M til helgen, alt er bestilt og klart bortsett fra et par kaker – jeg må jo nesten lage noe til han selv. Det skulle gjerne ha vært en ekstravagant kake, men ferdighetene mine strekker seg til noe sukkerfritt og enkelt med blått strøssel.

Jeg tenkte jeg skulle plukke ut noen favoritter til kjøttfri mandag, det kommer litt senere!

6 kommentarer til “Mathilde og Svalestjert

 1. Julie @ WolfItDown

  Så fint sett! Men er enig med du – noen ganger er det bedre og bruke delene hver for seg 🙂

  Lykke til med planlegging av navnedag – det høres koselig ut 😀 Og ha en nydelig start på uken 🙂 xx

 2. Michelle

  Åh, så kult treningstøy! Elsker Kari traa klær, er alltid så kule farger i kolleksjonene hennes 😀 God mandag, håper du får en god start på uken <3

 3. Hanne

  Todd følger med, ser jeg :mrgreen:
  Likte godt «stjerten» på den tightsen, stilig! Jeg faller dessverre ikke så ofte for designet til KT, men dette likte jeg veldig godt. Ekstra pluss for tommelhull på jakka, det er noe man fort blir «avhengig» av når man først har hatt det på en jakke/genser!

  Så koselig at du planlegger navnedag! Jeg lurer veldig på hvordan det ville gått hos oss, hvor «alle» på den ene siden forventer tradisjonell dåp.. *gulp* Den tid, den sorg?
  Tirsdagsklem fra hedningen 😯

 4. Kristine

  @Hanne: Jeg vekket han :mrgreen:
  Jeg er heller ikke «blodfan», og synes stort sett superundertøyet med rosemønster er fint, men dette var fresht og innenfor det jeg liker. Tommehull er så bra!
  Haha, kjenner til det.. men, det viktigste er å følge sin «tro» og det man mener er til det beste for barnet sitt. Navnedag/dåpsdag – fest er fest! Tirsdagsklem tilbake fra co-hedning

Det er stengt for kommentarer.