Avokos og frokostvafler

Jeg har en liten rett til mini igjen, og da lille sjefen fikk dette satt han og smattet og mm´et gjennom hele måltidet.

Jeg starter med å lage aprikospuré;

IMG_8784

Avokos og frokostvafler
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
  1. Jeg koker tørkede aprikoser i en kjele sammen med vann i 15-20 minutter, og moser med en stavmikser.
  2. Fordel i en isbitform, gjerne av silikon så er det enklere å få de ut igjen. Jeg har kjøpt min form på e-bay, der er det billig.
  3. Og så er det klart for fryseren, hvor de holder seg fint i flere uker. De smelter fort i varm grøt eller i mikroen.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_8785

Jeg prøvde aprikosen mens den enda var varm sammen med avokado, derav navnet;

Avokos

IMG_8786

Mos sammen og servér!

IMG_8790

Og en superdigg luksusfrokost til de litt større;

Vafler

IMG_8771

Oppskrift finner du i Kristines muskelmat, ellers ligger det mange ulike i arkivet her på bloggen. Det er så moro at så mange har trykket boka til sitt bryst og lager så mye fra den allerede, jeg blir veldig inspirert tilbake av dere på instagram #kristinesmuskelmat

Det fine med vafler er at du kan lage røren dagen i forveien, så er det bare å steke opp når du vil (og har tid).

IMG_8774

Jeg kommer innom senere med en middag og gårsdagens styrkeøkt, ha det fint så lenge!

8 kommentarer til “Avokos og frokostvafler

  1. Michelle

    fikk veldig lyst på vafler nå merket jeg 😀 Nam! skal faktisk prøve meg på en av dine torskeretter jeg fant her på bloggen til middag i dag! gleder meg 😀 ha en fin dag <3

  2. Julie @ WolfItDown

    Avo-koooos! Fikk rett og slett lyst på selv jeg 😀
    Og vafler til frokost er alltid digg! Jeg har fri i morgen og på lørdag, så kanskje det blir vafler på meg også, tjohei!
    Håper du har en nydelig torsdagskveld 🙂 xx

  3. Kristine

    @Linda: Så hyggelig å høre! Det har gått fra «diett-desserter» til litt mer folkelige, og middagene er både mer kreative og på mange måter enklere – synes jeg selv 😀

    @Julie @ WolfItDown: Kooooselig ord da :mrgreen:
    Kos deg med fri, og god helg!!

  4. Studentmamma

    Hei!
    Skal selv lage aprikosmos til snuppa vår, men ser at de anbefaler økologisk framfor vanlig. At svoveldioksiden kan framkalle allergener og astma i værste fall.. Bruker du disse?
    Vanskelig å få tak i og utrolig dyre

  5. Kristine

    @Studentmamma: Jeg kjøpte vanlige, men både bløtlegger og koker dem i 20 minutter – da er det ganske trygt i og med at det bare finnes på utsiden av aprikosene 😀

    @Sofie: Det hadde vært kjempegøy! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *