Torsk med dobbel dip

Hei!

Da var det plutselig torsdag allerede, flere enn meg som synes denne uka har gått fort?!

På tide med en nydelig fiskemiddag;

Torsk med hjemmelaget dressing og avokadokrem

IMG_8470

Torsk med dobbel dip
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 400 g torsk
 2. 4 poteter
 3. 2 revne gulrøtter
 4. 1/3 sitron
 5. Salat, agurk, tomat og paprika
 6. salt & pepper
Instructions
 1. ♦ Legg torskefiletene i en ildfast form med litt salt og pepper, bak i ovnen på 180 grader i 15-20 min
 2. ♦ Kok poteter til de er møre, jeg brukte mandelpoteter - de skal trekke i 15-20 min
 3. ♦ Riv gulrøtter med et rivjern, press litt sitronsaft over
 4. ♦ Lag en stor salat til
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Dip 1 – hjemmelaget dressing:
3 ss mager kesam/kvarg
1 ss ketchup
1 ts tørket dill
salt og pepper

IMG_8467

Dip 2 – avokadokrem:
1 avokado
1 stor ss mager kesam/kvarg
en klype salt

IMG_8468

Torsk er så magert at det fortjener litt godt tilbehør – håper det smaker!

Ellers var lille M og jeg innom Elixia en kort tur i går, økta ble slik;

Knebøy
220px-Squats
Markløft
markløft
Ett-bens hip thrust m/vektstang
ett-ben-hip-thrust
Cable squats
cable squat
Liggende lårcurl
liggende-lårcurl
Glute ham raise
glutehamraise

Og det var det jeg rakk på 40 minutter – jeg kjører ofte supersett og har korte pauser mellom settene.

IMG_8596-side2
/sponsorlink
Heisann bleikfis! På tide å smøre på selvbruner igjen.

Og singlet fra Better Bodies til bare 149 kr HER

Fortsatt god torsdag dere!

5 kommentarer til “Torsk med dobbel dip

 1. Michelle

  nam! takk for oppskriften.. leter faktisk etter godt tilbehør til torsk fortiden.. føler tosk ofte kan bli så kjedelig, men med rett tilbehør blir det jo ikke det. Dette så jo knallgodt og lang i fra kjedelig ut 😀 skal prøve ut dette neste gang jeg har torsk på menyen 😉

 2. Ylva

  Hei! 🙂 Dette spørsmålet passer egentlig ikke inn her, men visste ikke helt hvor jeg skulle spørre. Jeg fikk en av bøkene dine til jul og gleder meg veldig til å prøve ut noen oppskrifter. Har gått til innkjøp av litt diverse baketing, men så har jeg sesammel stående i skapet fra før som holder på å gå ut på dato, og lurte på om dette kan erstatte mandelmel i f.eks. dessert-oppskriftene? Eller har de forskjellige egenskaper som gjør at det blir dumt å erstatte?

 3. Kristine

  @Michelle: Jeg synes også torsk bør ha noe ekstra til, ellers blir det fort litt smakløst 😀 Vi prøver å spise hvit fisk én gang i uka, så det kommer mange gode tips fremover 😀

  @Ylva: Hei! Sesam-mel er absolutt best å bruke i brød, rundstykker, knekkebrød, pizzabunn osv – det har en nøtteaktig smak som ikke er helt riktig i desserter synes jeg. Men, kanskje du synes det funker? 😀

 4. Julie @ WolfItDown

  Mmmm så godt 😀

  Syns denne uken heldigvis har gått litt fort, trengte det så jeg kunne skynde meg og få fri i dag og i morgen etter syv-dagers arbeid.

  Du? God helg 😀 x

Det er stengt for kommentarer.