Nå er den her!

Hei og hopp!

Dagen har gått i ett, og her har dere grunnen;

IMG_8524_2

Den euforiske følelsen av å holde sin egen bok i hendene!

En stor takk til forlaget Cappelen Damm, fotograf Rolf-Ørjan Høgset, matfotograf Margrethe Myhrer og matstylist Sarah Hedin.
Nå er den altså endelig her, og den blir sendt ut til (bok)forhandlere fortløpende i disse dager. De av dere som har forhåndsbestilt den kan derfor vente dere en bok i postkassa veldig snart!

Boka passer til alle, uansett alder og størrelse. Kroppen liker muskelmat, og selv om du ikke er den ivrigste på styrketrening så er dette maten du bør spise – desto viktigere vil jeg kanskje si.
Og er du allerede muskelfrelst, er det ikke noe tvil om at dette er kokeboken for deg.

Smoothie-side

Thai-side

Den inneholder sunn og proteinrik frokost/lunsj, middag og dessert – alle uten sukker og gluten.

Håper den faller i smak! ♥

Kristines muskelmat

19 kommentarer til “Nå er den her!

 1. Anette

  Så gøy! Gratulerer! Gleder meg til å kjøpe den! 😀
  Hvordan er denne boka i forhold til de første to bøkene dine?

 2. Kristine

  @Kristin: Tusen takk! ♥

  @Nina Bakke: Tusen takk! ♥

  @Anette: Tusen takk! ♥ Det som er nytt av denne boka er blant annet frokost og lunsj, og tre fulle ukemenyer. Ellers er det fortsatt fokus på proteinrik mat, sukkerfritt, samt flere vegetarretter og flere veldig enkle desserter 😀

 3. Anne Marie

  Jeg må kjøpe denne boken OGSÅ 🙂 Jeg er en stor fan av deg og du er en utrolig stor inspirasjonskilde for meg! 🙂 Gratulerer så mye med enda en vedunderlig bok! Gleder meg til denne står i min bokhylle. 🙂

 4. Mari Aurora

  Gratulerer, Kristine:) Gleder meg veldig til å lese og bruke boka. Bruker de 2 andre bøkene flittig.

  Mari Aurora

 5. Randi

  Gratulerer så mye!
  Lagde senest idag middag fra en av dine mange gode oppskrifter,vi var alle veldig fornøyde,både jeg,mannen og 4 åringen 🙂 «Det var kjempegodt» sa jeg, «flinke Kristine» fortsatte jeg. «Hæ? Hvem er Kristine og hvor er hun?!» spurte 4 åringen og såg seg forvirret rundt 😆

 6. andrea

  Gratulerer!! =D den står uten tvil høyest på «må kjøpe» listen min ! =D hehe blir på neste lønning ;P

 7. Kristine

  @Anne Marie: Tusen takk! 😀 Så hyggelig å lese!

  @Mari Aurora: Takk! Håper du liker denne også ♥ 😀

  @Randi: Haha! Så hyggelig at jenta di liker maten til ukjente Kristine 😆 Eller «proteindama» som en annen fortalte barna sine :mrgreen:

  @andrea: @andrea: Tusen takk! 😀 ♥

 8. Stine - Bakekona

  Nytt år – ny bok 🙂 Godt nyttår!
  Gratulerer med nok en ny bok! Alle gode ting er tre 😉
  Dreven i gamet, forfatter Weber 🙂 Neste inneholder kanskje sunn og næringsrik barnemat 😉
  Håper du nyter hverdagen med den lille sjefen 🙂

 9. Christine

  Skal virkelig kjøpe denne boken! Kjæresten har glutenallergi, og spiser veldig lite variert og dermed ikke veldig sunt, så jeg håper noe her passer for hans smaksløker også 😛

 10. Kristine

  @Stine – Bakekona: Godt nytt år Stine! Og tusen takk – alle gode ting er 3 ja :mrgreen:
  Dagene nytes til det fulle, endelig er han blid og fornøyd 😀 Håper graviditeten går bra?

  @Christine: Så hyggelig! Jeg er helt sikker på at han vil finne noe han liker i denne boka! 😀

 11. Julie @ WolfItDown

  Gratulerer Kristine 😀
  Forsøker og overtale noen fra Norge til og komme til Skotteland og ta med seg denne til meg ^ ^ Det er så dumt at frakten er så dyr, meeeen jeg skal nok få ordnet det på et eller annet vis 😀 Gleder meg til og bli inspirert atter en gang 😀 x

 12. Stine - Bakekona

  Så godt å høre! 😀
  Jeg husker jeg hadde problemer med å nyte den første tiden pga ammeproblemer, kolikk-mareritt og mangel på søvn. Men etter noen måneder turte jeg å ikke løpe rundt da jeg var på butikken 😛 Skjønte ikke hvordan andre mødre kunne trille avslappet på butikken, mens jeg var mest opptatt av å gjøre det jeg måtte for så å komme meg hjem igjen før magetrøbbel og skrik begynte. Etter tre måneder og tre behandlinger hos kiropraktor ble bryteren skrudd av. Helt utrolig, og veldig deilig 🙂
  Graviditeten er forferdelig tung fysisk. Jeg har, som forrige gang, store problemer med bekkenet. Kan ikke stå, gå eller sitte for lenge om gangen. Muskelknuter og gangvansker. Noen ganger føles det som om det høyre beinet bare kollapser under meg. Men.. Det varer ikke evig, og heldigvis hadde jeg ikke store problemer etter graviditeten sist 🙂 Satser på det denne gangen også! Må jo prøve å holde humøret oppe og ha en positiv innstilling selv om jeg har vondt hver dag! 🙂
  Gleder meg til flere babytips fra deg i tiden fremover 🙂

 13. Michelle

  Så gøy med enda en bok! Gratulerer så masse! :mrgreen: Du er kjempe flink! Må vel skaffe meg denne også siden jeg har de to andre 😀

 14. Kristine

  @Julie @ WolfItDown: Ja, den frakten.. 😐 Håper noen kan ta den med til deg ♥ Og takk!!

  @Stine – Bakekona: Her og! Kunne ikke fatte at de klarte å ta med seg baby på café, handle i butikk, gå tur i vogn (med en helt tyst mini oppi) :mrgreen: Jeg kan le av det nå, men fy fader så intenst kolikk er når det står på som verst. Her ble det både kiropraktor og osteopat, men etter hvert som han ble 3 mnd merket jeg at ting ble bedre. Nå er det en helt annen verden! Jeg tar meg i å stresse litt i butikk osv fortsatt, han har grått så mye i sitt korte liv stakkars så jeg gjør alt for å unngå noe særlig mer.
  Jeg sleit med bekkenløsning selv, klarte ikke å løfte bena/gå noen dager, men det høres ut som om du virkelig har fått det stakkar 😯 Hang in there (akkurat som om man har noe valg 😆 ), og masse lykke til videre! ♥

  @vilde: Tusen takk! Nei, foreløpig er det kun 1.boka som finnes osm e-bok 😀

  @Michelle: Tusen takk! 😀 ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *