Sunn sjokoladekake med fyll

Hei!

Jeg tror jeg har nevnt det før, ha alltid en pakke med sunnere kakemiks liggende i skapet – sukkerabstinensens emergency kit.

Det er så enkelt å lage seg en liten sunn kake eller muffins når søtsuget setter inn, pakken kan også deles opp i 2-3 porsjoner slik at du ikke trenger å lage hele på én gang.

Sjokoladekake med sjokoladekrem

IMG_8388

Sunn sjokoladekake med fyll
Yields 1
Write a review
Print
Ingredients
 1. 1/2 Sjokoladekakemiks
 2. 2 egg
 3. 4 ss mager kesam
 4. Vann til riktig konsistens
Instructions
 1. Pisk alt sammen og hell i en liten form (ca 15 cm), stek i ovnen på 180 grader i ca 18 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_8383

IMG_8408

IMG_8397

Jeg synes kaken er litt kjedelig uten noe glasur eller annet, og siden jeg hadde philadelphiaost liggende ble det en sjokoladekrem av dette. Både i midten og på toppen!

IMG_8415

Sjokoladekrem:
En halv boks philadelphiaost
8 dråper stevia vanilje
2 ss sukrinmelis
1 toppet ss kakaopulver

Blandes sammen og smøres i midten (del kaken i to) og på toppen.

IMG_8402

Jeg har i tillegg et dryss med sukrinmelis og kakaopulver over.

IMG_8409

Kaken kan med fordel skjæres opp i mindre stykker, eventuelt lages som muffins, og fryses. Så er det bare å varme det opp når magen roper etter noe søtt.

Her er for øvrig litt av det jeg bestilte fra i går – det blir alltid til at jeg bestiller ting fra nettet i helgene. Stort sett er det klær til lille M som vokser så (altfor) fort, men også noen ganger til meg selv for motivasjon;

96472_Reebok_One_Series_Triblend_Tee_-_Crystal_Blu_1-down
T-skjorte   //   Tights   //   Sko

Og så dukker det opp en etterlengtet bok neste uke også, det gleder jeg meg i hvert fall til!

Ikke glem at det er 25% rabatt på en valgfri vare nå – bruk rabattkode: 25 når du bestiller.

God søndag godtfolk!
.

/Inneholder sponsorlinker

14 kommentarer til “Sunn sjokoladekake med fyll

 1. Michelle

  Oi, den kaken så sykt god ut, må prøves!!! Vi har faktisk en saftig sjokoladekake også liggende etter bursdagsfeiring til min bror.. kan ikke skryte på at den er noe sunn da.. men den er sykt god! :mrgreen:
  Håper du har hatt en fin helg Kristine <3

 2. Anne

  Kjære inspirerende flotte Kristine:) Nå gleder jeg meg skikkelig til å få den nye boka de i posten. Jeg har fulgt både mat og treningsprogram i bok 1 og 2. Er det slik at det kommer treningsprogram i bok nr 3 også??? Gleder meg veldig til å bli inspirert og motivert av deg. Tusen tusen takk for at du gjør det lettere å være sunn, sporty og å være den man er !
  Klem fra Anne

 3. Otilie

  Prøvde tidligere i dag sunnere bakemiks for første gang og jeg er så positivt overrasket!! Den smaker jo himmelsk og enda bedre enn de muffinsene jeg er vant til. Det var den vanlige jeg lagde i dag, gleder med til å se om den med sjokolade er like god! Disse er jo så fine da jeg nettopp har laget meg godtestopp, hehe. Nyt søndagskvelden videre, flotte deg 😀

 4. Jannicke

  Ååååh den så god ut!!! Og jeg som har såååååå lyst på noe godt akkurat nå!! 😥
  Tror jeg skal handle inn det jeg trenger og lage denne i morgen!! :mrgreen:
  Gleder meg til å se i den nye boken din 🙂

 5. Kristine

  @lovelyliller.com – sunt & godt: Kul da! 😀

  @Sally: Vanlig bakekakao fra Regia 🙂

  @Anne: Nei, dessverre.. men det kommer tre ukemenyer med frokost/lunsj, middag og dessert/kveldsmat! Det ble mer fokus på mat i bok nr 3, så treningsprogrammene fikk vike. Jeg skreddersyr program utenom da.
  Takk for hyggelige ord, klem

  @Otilie: Ja, ikke sant! Jeg er veldig glad i både bakemiksen og sjokoladekakemiksen 😀 Håper du får en fin uke!

  @Stine Marie: Absolutt, kan ikke ha kake uten glasur :mrgreen:

  @Hanne: Takk! Skikkelig fresh farge, så forhåpentligvis smitter det over slik at jeg føler meg det og 😆

  @Jannicke: Som sagt – ha alltid en miks stående i skapet :mrgreen: Takk! ♥

 6. Ingvild

  Hei Kristine! Jeg har kommet godt inn i styrketrening med tunge vekter nå, men får så vonde blemmer i håndflatene. Vurderer derfor å skaffe meg hansker, og lurer derfor på hva som er dine tips om dette og om det er lurt? Har lest av noen at det ikke er anbefalt pga grep og kontakt osv, så er litt usikker. Og isåfall hvilke bør jeg velge?:-) Hadde jo vært lurt å slå til nå som det er salg over alt haha!

 7. Andrea

  Hei, må jeg bruke stevia vanilje, eller er det noe du mener jeg kan bruke i plassen for? 🙂

Det er stengt for kommentarer.