Første tors(k)dag i 2015

1.januar – er det ikke da «alle» skal ha en detox, spise magert og trene til svetten spruter?

Jeg vet at det sjeldent varer dersom man går for hardt ut, så jeg fortsetter som vanlig og gjør som jeg alltid har gjort. Jeg har til og med tenkt til å ha helt treningsfri i dag!

Vi skal ha middagsrester fra i går, men her er en sunn fiskemiddag til de som ønsker en litt lettere start;

Torsk med guacamole og søtpotetmos

IMG_8076

Første tors(k)dag i 2015
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 400 g fersk torsk
 2. 1 avokado
 3. 1/3 sitron(saft)
 4. 1 ss kesam
 5. 1 søtpotet
 6. salt og pepper
Instructions
 1. ♦ Legg torskefiletene i en ildfast form og bak i ovnen på 175 grader i 15-20 min
 2. ♦ Skjær søtpotet i mindre biter og kok til mør, mos og smak til med salt og pepper
 3. ♦ Mos en avokado sammen med litt sitronsaft, kesam og en klype salt
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_8078

Håper det smaker!

Nyttårsfeiringen i går ble akkurat som jeg ønsket og som den har vært de siste årene; god mat, dessert, godis og litt mer godis. I koseklær, foran tv´n, og med de beste gutta jeg kan tenke meg – Mathias, Stian og Todd. Hva mer trenger man?

I morgen kommer det litt sunt søtt igjen! Jeg vet ikke med dere, men jeg må jobbe meg ut av sukkerets klør og da er det til veldig hjelp.

Ha en fin dag videre!

6 kommentarer til “Første tors(k)dag i 2015

 1. Linda

  Hei Kristine!
  Jeg lurer på om du vet om produkter som bake pro og andre proteinpulver er ok å innta som gravid? Jeg tenker kun som ekstra tillegg av protein i et ellers temmelig normalt «gravid-kosthold». Er så himla vanskelig å finne info om dette på nettet.. 🙄

 2. Julie @ WolfItDown

  Godt nytt år Kristine!
  Høres ut som dere hadde en koselig feiring, trenger ikke være store oppstandelsen for og ha det fint! Selv hadde jeg en sammenkomst av venner bare, og laget masse mat i forveien 🙂 I dag blir det og ta det rolig, du må ha en kjempefin dag!
  Den torsken så forresten veldig god ut, særlig med avocado! Det må prøves 🙂 xx

 3. Michelle

  haha, vet du hva Kristine! treningsfri hadde jeg også i dag 😀 Og det gjør meg ingenting! Jeg har min rutine som jeg holder året rundt, så det å stresse 1 januar slik som mange andre, nei det gidder jeg faktisk ikke :mrgreen: Håper du hadde en fantastisk aften i går! Gleder meg til å se hva du kommer til å dele med oss i det nye året 😉 <3

 4. Kristine

  @Julie @ WolfItDown: Godt nytt år Julie! Hyggelig å høre at det var en bra feiring!
  Avokado med fisk er en vinner, det må du prøve 😀

  @Michelle: Deilig da 😀 Nyttårsfeiringen var veldig bra, og det var godt med en rolig (dog tidlig) start. Hyggelig at du vil følge meg videre ♥ Håper du får en fin helg!

Det er stengt for kommentarer.