Hei!
Det er onsdag aka lillelørdag, og her har dere noen søte, saftige og sukkerfrie godbiter;
Puffet sjokoladeboller
Puffet sjokoladeboller
2015-08-09 12:13:11
Yields 11
Ingredients
- 2 ss yaconsirup
- 20 g kakao
- 2 ss vann
- 25 g sukrin gold
- 50 g puffet kamut (eller puffet ris/havre)
- en klype salt
Instructions
- ♥ Bland alt utenom sukrin gold i en bolle
- ♥ Smelt sukrin gold i en panne, hell i sjokoladepuffblandingen og vend godt
- ♥ Legg klatter på et bakepapir, og de vil stivne når de kjølner - sett de gjerne kaldt
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

En liten mus har smuspist på dem..
Oppbevares i en tett beholder og kjølig – de er også en fin gave å gi bort.
De ble veldig søte, så de passer godt til skikkelige søtmomser – som meg selv.
Ellers sitter jeg og går igjennom året 2014 – og for et år! Jeg pleier å ha en såkalt årskavalkade her på bloggen, alltid godt å mimre litt og se hvor mye man har å være takknemlig for – det kommer i romjula som vanlig.
Ha en super onsdag dere!
.
P.S Vinneren av 3.søndag i advent-pakke ble Klara – gratulerer så mye ♥
Hehe, puffet sjokoris minner meg sånn om bestemor og juletider. Hver jul mimrer hun over hvor mye jeg liker disse(noe jeg aldri har gjort), på bakgrunn av at jeg syntes det var gøy å lage det sammen med henne 😛
@Fantasia: Liker du det ikke?! 😯 Hehe, søt historie!
Hehe, nei! Mulig det bare er gamla mi som ikke klarer å lage det, mens dine ville falt i smak 😛