Sunn sjokoladepudding

Hei!

Kan jeg friste med denne?

IMG_7914

Sunn og proteinrik sjokoladepudding

IMG_7907

Sunn sjokoladepudding
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
 1. 5 dl melk
 2. 5 gelatinplater
 3. 1 ss sjokoladeprotein
 4. 3 ss kakaopulver
 5. 2 ss sukrinmelis eller sukrin gold
 6. 4 dråpe stevia vanilje
Instructions
 1. Legg gelatinplater til bløt i kaldt vann et par minutter. Varm opp melk til det såvidt koker og pisk inn sjokoladeprotein, kakao og søtning. Smelt gelatinplatene oppi melkeblandingen – pass på så de smelter helt. Hell i passende former og sett kjølig i et par timer.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_7909

Her har jeg knust sukkerfrie m&m´s over, men du kan også knuse noen nøtter/nøtteknask eller rive mørk sjokolade over.

IMG_7919

Håper det smaker!

Et tips til dere i denne kulden: Varme treningshansker!

IMG_7960

Jeg får alltid kuldeallergi og tørre hender om vinteren, så det er et must med noe som beskytter og varmer godt. Disse supre thermohanskene gjør begge deler, og har dessuten en egen nøkkellomme i håndflaten.

IMG_7957

Et godt julegavetips! De koster kr 299 og du finner dem HER

Ellers er det 3.søndag i advent, og jeg har en ny pakke til dere;

IMG_7950
To questbarer i smakene strawberry cheesecake og double chocolate chunk.

Legg igjen en kommentar om du vil, jeg trekker en vinner på onsdag! ♥
.

/inneholder sponsorlinker

113 kommentarer til “Sunn sjokoladepudding

 1. Anniken

  Fortsatt litt skeptisk til questbars, men disse har jeg ikke smakt! Ha en strålende førjulstid, herlige deg!

 2. M

  ååh, her var det mye godt!! 😯 tror jammen jeg skal prøve meg på sjokoladepuddingen med kokosmelk (tåler ikke vanlig melk) allerede idag, og se om det blir bra!! da har jeg et alternativ å kose meg med i juleselskapene 😉 ellers har jeg enda ikke fått smakt questbarene, det hadde vært stor stas å vinne! 😉 ha en strålende dag! 😛

 3. Helene

  Åh, elsker cookie dough:) Og vurdert så mange ganger å kjøpe den andre men aldri kommet så langt. Så den smaken er jeg spent på!

  Takk for at du inspirerer meg til å leve et sunnere liv!:)

  Og ha en fortsatt fin advent:)

 4. Linn

  Hei 🙂
  Den sjokoladepuddingen så kjempegod ut. Har veldig lyst til å prøve den i morgen, på lillelørdag. 😀
  Du har mange fine oppskrifter som jeg bruker flittig. Keep up the good work 🙂

 5. Madelen

  Krysser fingre og tær på at jeg vinner noe sunt og godt til å ha i skapet i jula : -) eller.. den ligger der kanskje ikke så lenge, hehe 🙂 Sjokoladepuddingen var fantastIsk god! dine oppskrifter er de beste! Fortsatt god jul 🙂

 6. Nini

  Du er en stor inspirasjon for meg, Kristine!
  Vakker og tøff dame! stå på.
  Det hadde vært gøy å vinne disse barene. Jeg elsker cookie dough! 🙂
  GOD JUL 🙂

 7. Sindre

  Virkelig en tilhenger oppskriftene dine på sunne desserter etc, til stor inspirasjon for unge, helsebevisste. Har også utviklet en liten avhengighet for Quest, men mange blir det ikke pga studentbudsjett.. Ha en ellers god jul, og fortsett eksprementeringen på kjøkkenet, den gagner oss alle!

 8. Kristin

  Jeg elsker Quest! 🙂 Men har ikke råd 🙁 Hilsen fattig student som forøvrig er innom bloggen nesten hver dag innomellom slagene 😉

 9. Eva

  Så spennende Kristine lurer på om de faller i smak om det ble mikse sammen en pudding og quest 😛 jeg deltar gjerne

Det er stengt for kommentarer.