Kyllinggrateng med kokos og bacon

Hei!

Tusen takk for alle meldinger og mailer på forrige innlegg – makan til fin lesergjeng jeg har!
Hvordan man ser ut før, under eller etter en graviditet sier ingenting om hvordan man er som mamma, og jeg er av den oppfatningen at man kan kombinere trening, et sunt kosthold og mammarollen. Jeg tror faktisk jeg er en bedre mor når jeg gjør det, i og med at jeg både jobber med det og brenner for det. Jeg blir rett og slett trist uten.
Jeg må imidlertid si at jeg ikke har jobbet spesielt hardt for å komme tilbake til den formen jeg ønsket, det hadde jeg ikke orket i denne hektiske barseltiden. Det kom mye av seg selv takket være utgangspunktet mitt, som man høster sår man – eller noe i den duren. Det jeg vil frem til er at styrketrening er alfa omega, og det er ikke slik at jo mer dess bedre. Kvalitetsøkter + hjemmelaget, proteinrik mat har vært og er fortsatt min oppskrift.

Jeg skulle gjerne ha hjulpet de som har tatt kontakt, men det innebærer skreddersydde programmer som jeg må ta betalt for. Kanskje jeg skulle ha satt igang kurs eller bootcamp neste år?

Da var det fredag, og her har dere dagens middagstips!

Kyllinggrateng med kokos og bacon

IMG_7798

Kyllinggrateng med kokos og bacon
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 700 g kylling
  2. 1 liten brokkolibunt
  3. 1/2 pakke bacon
  4. 1 boks kokosmelk (vanlig)
  5. 1 paprika
  6. 3 ss fetaost (i terninger)
  7. 1 neve revet gulost
  8. salt & pepper
Instructions
  1. ♦ Skjær kylling i mindre biter (på et eget skjærebrett, og vask hendene godt etterpå), og legg i en ildfast form med litt salt og pepper over.
  2. ♦ Skjær brokkoli og paprika i mindre biter og legg i formen sammen med kyllingen.
  3. ♦ Klipp bacon i mindre biter og fordel over sammen med fetaost.
  4. ♦ Hell kokosmelk over det hele og strø revet gulost over.
  5. Bak i ovnen på 180 grader i 20-25 minutter.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_7804

Håper det smaker!

Før vi tar helg, så vil jeg gjerne dele to viktige saker som jeg støtter;

IMG_7955

LHL – Landsforeningen for hjerte- og lungesyke

DOOA – Dyrebeskyttelsen Oslo og Akershus

Det koster så lite å gjøre en forskjell! 2 minutter og en 50-lapp liksom.

Støtt gjerne disse du og, eller finn en organisasjon som betyr mye for deg ♥

God helg!

14 kommentarer til “Kyllinggrateng med kokos og bacon

  1. Julie @ WolfItDown

    Er godt og støtte gode saker her og der, every little helps! Iallefall når du vet at det går til de som trenger det 🙂

    Grateng! Skikkekig hjemmekoselig mat 🙂 Dette så nydelig ut 🙂 God helg Kristine! xx

  2. Marte

    Dette så supergodt ut, meeen er ikke kjempeglad i kokos desverre. Forslag på å bytte ut kokosmelka med noe annet? 🙂

  3. siren

    Jeg byttet ut kokosmelken med lett creme fraiche blandet med et fedd presset hvitløk. Smakte himmelsk!

  4. Madelen

    Laget denne i dag. Ble veldig god på smak, men ekstremt vannete. Jeg brukte frossen brokkoli, men ikke noe som skulle tilsagt at det ble så mye vann. Er det lurt å utelate kokosvannet?

  5. Kristine

    Godt at smaken ble bra da! 🙂 Når du bruker frosne grønnsaker vil de avgi en del vann, så da kan det lønne seg å holde igjen på kokosvannet ja.

  6. Madelen

    Tusen takk for svar! Da vet jeg det til neste gang jeg lager den, for denne ble stor favoritt her hjemme 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *