Laks med nøtteknask og persimon

Hei!

Dagens middagstips er en deilig blanding av smaker;

Laks med nøtteknask og persimon

IMG_7858

Laks med nøtteknask og persimon
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 3-4 laksefileter
 2. 1 persimon
 3. 3-4 ss nøtteknask
 4. 2 reddiker
 5. 4 poteter
 6. en skvett mandelmelk (eller vanlig)
 7. gressløk, salt og pepper
Instructions
 1. ♥ Legg laksefiletene i en ildfast form og bak i ovnen på 180 grader i 15-20 min. Strø nøtteknask over til slutt.
 2. ♥ Skjær poteter i biter og kok i 10-15 min til møre, mos sammen med mandelmelk og smak til med gressløk, salt og pepper.
 3. ♥ Skjær reddiker og persimon i skiver.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Dere husker sikkert nøtteknask fra forrige uke, og at jeg hadde brukt det i en middag?

Well, there you have it! Utrolig godt!

IMG_7866

 

IMG_7857

Velbekomme!

Og vinneren av 2.søndag adventspakke ble;

Marie Roald

En signert utgave av Sunn & sterk med protein – gratulerer! 😀
bok-liten

6 kommentarer til “Laks med nøtteknask og persimon

 1. Marie Roald

  Tusen takk! Kjempekoselig å vinne akkurat her, når du har vært så stor inspirasjon for meg siden før jeg begynte å blogge selv! God jul til deg og dine!

 2. Linda

  Du er til stor inspirasjon for meg og jeg har laget de fleste av dine alternative julekaker den siste uka. Kanskje du kan gi ut en egen bok bare med juleoppskrifter, evnt oppskrifter til andre høytider/merkedager også? 🙂 Gleder meg til den tredje boka di kommer i januar. Håper det er flere 3 dagers treningsprogrammer der for sånne travle mammaer som meg som syns at det å trene 4 dager i uka kan bli i meste laget i perioder.

 3. Kristine

  @Marie Roald: Så hyggelig! Jeg og lille M sendte boka til deg i dag 😀
  God jul ♥

  @Linda: Hei, og takk for det! Det har jeg fått flere forespørsler om, så det er absolutt notert 😀 Den tredje boka inneholder ikke treningsprogrammer dessverre (satset heller på flere ukemenyer), men treningsprogram er noe jeg setter opp mot betaling til de som måtte ønske.

  @Julie @ WolfItDown: Utrolig godt var det! 😀

Det er stengt for kommentarer.