5 godbiter før jul

Hei dere!

Jeg har snoket igjennom det siste finalesalget til før jul, og plukket ut noen favoritter som jeg har selv, og som nå selges til superlav pris. Under finner du sponsorlinker – trykk på bildet for å komme til produktet.

1. Sko fra Reebok

Nå kr 499 (før kr 1099)1
HER

2. Tights fra Skins

Nå kr 299 (før kr 899)
4
HER

3. Sunne kokebøker

Nå kr 175 og kr 244 (før kr 349)
16910_Kristine_Weber_Sunn___sterk_med_protein_1-checker

HER

4. 12 proteinbarer fra PVL

Nå kr 379 (før kr 449)5
HER

5. Superundertøy fra Kari Traa

Nå kr 149 (før kr 359)2
HER

Julegave, eller gave til deg selv? Salget varer kun til i morgen, du finner alle produktene her.

Jeg er heldigvis ferdig med alle innkjøp, og nyter førjulstiden med lille gutten min. Han er blitt så mye bedre, mageproblemene er så og si borte, og han er mye tryggere og blidere – det er virkelig en fryd å være sammen med han. Vi danser og hører mye på julesanger nå for tiden, må passe på å gjøre det mens han vil (les: ikke har noe valg). Jeg elsker å være mammaen hans, og jeg gleder meg til hver dag sammen med han.

Jeg sitter for øvrig og skriver litt om kropp og form etter graviditeten da det er et par som lurer på dette, det kommer om noen dager tenker jeg.

Ha en fortsatt fin dag!

3 kommentarer til “5 godbiter før jul

  1. Julie @ WolfItDown

    Så herlig! Godt og få julekjaset unnagjort, er så og si ferdig jeg også 😀 Her er det føttene opp etter en lang dag på jobb, ovnen på og stearin lys tent, julekos deluxe!
    Ufattelig kjekt og høre at alt er blitt så mye bedre, da går ting litt lettere 🙂 x

  2. Kristine

    @Julie @ WolfItDown: Det er veldig godt, jeg lar meg i tillegg stresse av fulle kjøpesentre, så nettshopping er tingen :mrgreen: Håper du får en super onsdag!

    @Linda: Ah, my bad.. rettet opp nå. Fortsatt veldig behagelig å svette/trene i, samt varmende 🙂

Det er stengt for kommentarer.