Adventskalender 1.søndag

Hei igjen!

Dere husker kanskje at jeg pleier å ha en pakkekalender til dere hver søndag i advent, og nå har jeg rotet i skuffer og skap og funnet en passende 1.søndag adventspakke. Kalenderen er altså sponset av undertegnede.

Ta-da!

1886_Sukrin___Stevia__250g__1-checker

Sukrin +
Sukrinmelis
Mandelmel

Veldig kjekt om man vil bake litt sunnere i jula!

Lik og del gjerne dette innlegget, og viktigst av alt legg igjen en liten hilsen her til meg.

Jeg trekker en vinner på onsdag ♥

354 kommentarer til “Adventskalender 1.søndag

  1. sunniva bjerknesli

    så koselig at du utfører slike gleder til leserne dine!! 😆 er gjerne med på konkurransen!
    du er en flott person, og virker sååå herlig

  2. Miriam

    Fant nettopp bloggen din og herregud, hvorfor har jeg ikke funnet den før? Dette er alt jeg trenger<333 driver selv med trening og spiser ekstremt sunt, og elsker slike blogger som dette:)))) Spesielt nå i juletiden:D Er ikke så flink til å finne alternativer til julekaker osv, men her får jeg masse inspirasjon. Tenke jeg skulle prøve meg på pepperkakene så snart jeg har skaffet meg alle ingrediensene 😀 <33 Hehe, også måtte jeg bare prøve meg på adventskalenderen, kjempehyggelig!! 😉

Det er stengt for kommentarer.