Bort med ferdigpakkene! Hjemmelaget lasagne er alltid mye bedre – og det er stort sett krydderblandingen full av sukker og salt som skiller de to, og det klarer du fint å fikse selv.
Hjemmelaget lasagne
Hjemmelaget lasagne
2015-08-09 15:47:37
Serves 3
Ingredients
- 400 g karbonadedeig
- 1/2 løk
- 1 hvitløksfedd
- 2 ss tomatpuré
- 2 ss ketchup u/sukker
- 4 ss vann
- Krydder: paprikapulver, tacokrydder, oregano, chili, kanel, salt og pepper
- 6 pastaplater
- 2-3 never revet gulost
Instructions
- ♦ Stek karbonadedeig med grovhakket løk, finhakket hvitløk, et par skjeer tomatpuré og ketchup, og krydder.
- ♦ Legg kjøttsausen lagvis med pastaplater, og topp det hele med revet ost.
- ♦ Inn i ovnen på 200 grader i 25-30 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Håper det smaker!
Ellers hadde jeg en styrkeøkt med pappa i dag;
Rumenske markløft
Nedtrekk
Utfall på boks i smithmaskin
Arnoldpress
Foroverbøyd sidehev
Goblet squats
Benspark
God lørdag!
Ingen tvil om at heimelaga mat er det aller beste! Lasagnen såg jo kanongod ut, perfekt oppskrift til helga 🙂 God lørdag til deg og dine Kristine <3
jeg er så enig, hjemmelaget er så mye bedre! Min mor lager en ekstremt god en, hvor hun også lager tomatsausen selv, helt nydelig 😀 Fikk lyst på pasta nå 😎 hehe.. God lørdag Kristine!! <3
@Linda Marie Stuhaug: Ingen tvil! 😀 Tusen takk for det, riktig god lørdagskveld til deg og ♥
@Michelle: Skal jeg gjøre meg ekstra flid knuser jeg tomater, tykner med maizena m.m og lager sausen selv – ketchup er litt fy 🙄 God er den i hvert fall 😆
God lørdag! ♥
Så utrolig godt ut! Elsker lasagne med salat og rundstykker til 😀 Koselig at du trener med pappaen din 😀
@lovelyliller.com – sunt & godt: Hvitløksbrød! Visste det var noe jeg hadde glemt
Ja, det er kjempekoselig – sprekingen!
Jeg driver akkurat å lager denne oppskriften nå, men lurer på om det skal være noe væske i kjøttsausen? Den ble så tykk og fikk ikke brukt mer enn 3 pastaplater siden det ble så lite :/
Ellers er alle oppskriftene du legger ut SUPER gode!! 🙂
@Renate: Beklager sent svar! Ja, jeg tilsetter alltid litt vann under steketiden – det skal jeg skrive opp. Håper det smakte! 😀