Hjemmelaget lasagne

Bort med ferdigpakkene! Hjemmelaget lasagne er alltid mye bedre – og det er stort sett krydderblandingen full av sukker og salt som skiller de to, og det klarer du fint å fikse selv.

Hjemmelaget lasagne

IMG_7716

Hjemmelaget lasagne
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 400 g karbonadedeig
  2. 1/2 løk
  3. 1 hvitløksfedd
  4. 2 ss tomatpuré
  5. 2 ss ketchup u/sukker
  6. 4 ss vann
  7. Krydder: paprikapulver, tacokrydder, oregano, chili, kanel, salt og pepper
  8. 6 pastaplater
  9. 2-3 never revet gulost
Instructions
  1. ♦ Stek karbonadedeig med grovhakket løk, finhakket hvitløk, et par skjeer tomatpuré og ketchup, og krydder.
  2. ♦ Legg kjøttsausen lagvis med pastaplater, og topp det hele med revet ost.
  3. ♦ Inn i ovnen på 200 grader i 25-30 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_7726

 

IMG_7719

Håper det smaker!

Ellers hadde jeg en styrkeøkt med pappa i dag;
Rumenske markløft
Nedtrekk
Utfall på boks i smithmaskin
Arnoldpress
Foroverbøyd sidehev

Goblet squats
Benspark

IMG_7699

God lørdag!

7 kommentarer til “Hjemmelaget lasagne

  1. Michelle

    jeg er så enig, hjemmelaget er så mye bedre! Min mor lager en ekstremt god en, hvor hun også lager tomatsausen selv, helt nydelig 😀 Fikk lyst på pasta nå 😎 hehe.. God lørdag Kristine!! <3

  2. Kristine

    @Linda Marie Stuhaug: Ingen tvil! 😀 Tusen takk for det, riktig god lørdagskveld til deg og ♥

    @Michelle: Skal jeg gjøre meg ekstra flid knuser jeg tomater, tykner med maizena m.m og lager sausen selv – ketchup er litt fy 🙄 God er den i hvert fall 😆
    God lørdag! ♥

  3. Renate

    Jeg driver akkurat å lager denne oppskriften nå, men lurer på om det skal være noe væske i kjøttsausen? Den ble så tykk og fikk ikke brukt mer enn 3 pastaplater siden det ble så lite :/
    Ellers er alle oppskriftene du legger ut SUPER gode!! 🙂

  4. Kristine

    @Renate: Beklager sent svar! Ja, jeg tilsetter alltid litt vann under steketiden – det skal jeg skrive opp. Håper det smakte! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *