Kylling og trippel mos

Hei dere!

Her er dagens middagstips;

Kylling og trippel mos

IMG_0092

Kylling og trippel mosKylling og trippel mos
Porsjoner : 2
Skrive en omtale
Skriv ut
Ingredienser
  1. 4 kyllingfileter
  2. 2 poteter
  3. 2 gulrøtter
  4. 1 dl mandelmelk
  5. 1 brokkoli
  6. 1 tomat
  7. 2 ts gressløk
  8. salt & pepper
Fremgangsmåte
  1. ♦ Legg kyllingfiletene i en ildfast form med valgfritt krydder og stek i ovnen på 180 grader i ca 20 min.
  2. ♦ Kok poteter og gulrøtter i mindre biter i en kjele i 15-20 min, mos hver for seg sammen med mandelmelk. Gressløk, salt og pepper røres inn i potetmosen til slutt.
  3. ♦ Kok brokkoli i mindre biter i 3-4 min, mos med en stavmikser og smak til med salt.
  4. ♦ Skjær tomat i terninger og strø over.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0094

Veldig barnevennlig! Og mannevennlig dersom han ikke er så flink til å spise grønnsakene sine 😉

Og til dessert;

Ovsnbakt eple med yoghurt

IMG_1564

Oppskrift: (2 porsjoner)
2 epler
2 ss sukrin gold
2 ts kanel
2-3 ss yoghurt

Grav ut kjernen av eplene, ha over kanel og sukrin gold, bak i ovnen på 200 grader i 25-30 min.

IMG_1566

Fyll midten med iskald yoghurt av valgfri smak, jeg hadde blåbær stående – som også ga en herlig fargekombinasjon.

Og med det har du fått i deg frukt og grønt for flere dager, det trenger ikke å være hverken kjedelig eller vanskelig.

Ellers har jeg og lille M vært på babysang i dag – det trodde jeg ikke var mulig for et par uker siden!

Fortsatt god gråtorsdag!

1416905357
Garantert verdt en titt!

/sponsorlink

5 tanker om “Kylling og trippel mos

  1. avatarMichelle

    åh nam! så flink du er å få alt til å se så delikat og godt ut!! 😀 det ble hele 40 maki ruller på meg i går.. sushitilbud er farlig 😎 😀 haha!
    <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *