Hei dere!
Her er dagens middagstips;
Kylling og trippel mos
Kylling og trippel mosKylling og trippel mos
2015-08-09 15:55:28
Serves 2
Ingredients
- 4 kyllingfileter
- 2 poteter
- 2 gulrøtter
- 1 dl mandelmelk
- 1 brokkoli
- 1 tomat
- 2 ts gressløk
- salt & pepper
Instructions
- ♦ Legg kyllingfiletene i en ildfast form med valgfritt krydder og stek i ovnen på 180 grader i ca 20 min.
- ♦ Kok poteter og gulrøtter i mindre biter i en kjele i 15-20 min, mos hver for seg sammen med mandelmelk. Gressløk, salt og pepper røres inn i potetmosen til slutt.
- ♦ Kok brokkoli i mindre biter i 3-4 min, mos med en stavmikser og smak til med salt.
- ♦ Skjær tomat i terninger og strø over.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Veldig barnevennlig! Og mannevennlig dersom han ikke er så flink til å spise grønnsakene sine 😉
Og til dessert;
Ovsnbakt eple med yoghurt
Oppskrift: (2 porsjoner)
2 epler
2 ss sukrin gold
2 ts kanel
2-3 ss yoghurt
Grav ut kjernen av eplene, ha over kanel og sukrin gold, bak i ovnen på 200 grader i 25-30 min.
Fyll midten med iskald yoghurt av valgfri smak, jeg hadde blåbær stående – som også ga en herlig fargekombinasjon.
Og med det har du fått i deg frukt og grønt for flere dager, det trenger ikke å være hverken kjedelig eller vanskelig.
Ellers har jeg og lille M vært på babysang i dag – det trodde jeg ikke var mulig for et par uker siden!
Fortsatt god gråtorsdag!
Elsker mos i alle former. tror favoritten er potetmos iblandet ketchup ^^
Wow, så lekker tallerken 😀
åh nam! så flink du er å få alt til å se så delikat og godt ut!! 😀 det ble hele 40 maki ruller på meg i går.. sushitilbud er farlig 😎 😀 haha!
<3
Så morsomt- jeg hadde tilfeldigvis laks og trippel mos idag
@lovelyliller.com: Jeg er veldig glad i gulrotmos, men neste gang skal jeg ha i litt smør 😎
@Nina: Takk! 😀
@Michelle: Haha, flink jente! Det ble faktisk sushi på meg i dag og, riktignok til blodpris 😉
@Ingrid T: To sjeler samme tanke