Sjokolademuffins

Det er onsdag og søtmomsen i deg roper «lillelørdag», her er mine sunne fristelser til dere i dag;

Sjokolademuffins

IMG_0188

De er laget av ferdigmiksen fra Funksjonell Mat, så dette klarer hvem som helst å lage! I stedet for å lage kake, lager jeg altså muffins. Jeg bruker også bare halve pakken slik at jeg kan lage de igjen om en liten uke eller to 😉

Oppskrift:
1/2 pakke sunnere sjokolademiks
2 egg
1,5 – 2 dl mandelmelk

Pisk alt sammen, hell i muffinsformer og bak i ovnen på 175 grader i 12-14 min.

IMG_0193

Ferdigmiksen gir:

 •     40% mindre kalorier
 •     75% mindre karbohydrater
 •     10% kostfiber (mer enn i ekstra grovt brød)
 •     Dobbelt så mye protein
 •     Helt uten sukker

IMG_0192

De er søte og gode i seg selv, men ønsker du noe ekstra kan du ha i små proteinbar-biter i røra. Glasur kan du lage av gresk yoghurt, kakao og søtning, eller rett og slett philadelphia sjokolade.

(Vil du lage dine egne muffins fra bunnen av finner du oppskrift her)

God onsdag!

7 kommentarer til “Sjokolademuffins

 1. ingri

  Hei!
  Er det greit å bruke protein pulver når man ammer? Jeg bruker det fra x-life.
  Jeg syns du har utrolig mye bra oppskrifter!Takk 😛

 2. Kristine

  @ingri: Ja, det er bare tørket melk – så om babyen din tåler melkeprodukter er det ingen problem 😀
  Jeg ser imidlertid ikke noe grunn for å bruke/innta proteinpulver daglig.

 3. Michelle

  Så utrolig godt!! ja takk til sunne fristelser 😀 I dag er det en av de større sushikjedene her som skal feire 11 års jubileum! 4 maki biter for 5 kr! Gjett om jeg skal spise meg mett i kveld 😆 :mrgreen: Så billig sushi finner man ikke i Norge tror jeg =P

 4. Julie @ WolfItDown

  Digg! Jeg laget selv sunn eplepai i morges, og møtte en venninne på cafê og delte et stykke pepperkake-kake, hihi 😛 Den kom rett fra ovnen, så vi kunne ikke dy oss, sånn går det når jeg har fri på en lillelørdag 😛 Men i morgen er det på an igjen!

  Håper du har hatt en nydelig dag <3

Det er stengt for kommentarer.