Mini-frittata

Hei og hopp – endelig mandag dere!

Her har dere dagens kjøttfrie rett, små deilige munnfuller inspirert av den italienske retten frittata.

Mini-frittata

IMG_0103

Du kan lage disse som en hel omelett, eventuelt i smurte muffinsformer – jeg brukte noen hjerte- og juletreformede silikonformer.

Denne retten består hovedsaklig av egg og poteter, så kan du supplere med de grønnsakene du vil.

IMG_0105

Mini-frittata
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 3 egg
  2. 2 ss vann
  3. 2 poteter (kokte)
  4. 2 ss philadelphiaost
  5. 4-5 spinatblader
  6. 2 aromasopp
  7. 1 tomat
  8. salt & pepper
Instructions
  1. Jeg hadde ferdigkokte poteter liggende, så dette gikk veldig raskt. Visp egg sammen med litt vann og tilsett poteter og grønnsaker skjært i biter og finhakket spinat. Hell i smurte former, og legg en liten klatt med philadelphiaost nedi hver lille frittata.
  2. Bak i ovnen på 180 grader i 18-22 min - det kommer litt an på hvor store former du bruker.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0100

Disse kan du også oppbevare i kjøleskap og ha med som lunsj dagen derpå.

IMG_0108

Håper det smaker!

Ellers er planen en svett date med herr Abilica Mølle senere, men før den tid skal jeg fortsette å nyte tiden med Mathias – leke, kose og lukte.

IMG_7754

Fortsatt god mandag!

5 kommentarer til “Mini-frittata

  1. Michelle

    Det ser ut som du virkelig nyter mamma rollen på alle bilder med dere to ammen <3 Det kler deg! 😉
    God mandag, nyt dagen <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *