Biff på menyen

Hei dere!

Dagens middagstips denne fine lørdagen er en klassiker;

Biff stroganoff

IMG_0031

 

Biff på menyen
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 400 g oksekjøtt *
  2. 1 ss smør
  3. 4-5 aromasopp
  4. 1/2 løk
  5. 1 rød paprika
  6. 1-2 dl kjøttbuljong
  7. 1 ts sennep
  8. 2 ss tomatpuré
  9. 3 ss orginial kesam (tåler bedre oppvarming)
  10. Paprikapulver, salt og pepper
Instructions
  1. Brun kjøttet i en kjele med litt smør, tilsett deretter grovhakket løk. Stek gjerne sopp og paprika i en egen panne som du tilsetter i gryten senere, nå skal nemlig kjøttet mørnes.
  2. Ha i paprikapulver, salt, pepper, buljong, sennep og tomatpuré og la det småputre med lokk på lav varme i 2-3 timer. Sjekk med jevne mellomrom og etterfyll eventuelt buljong.
  3. Ha i den stekte soppen og paprikaen, skru ned varmen og rør inn kesam.
  4. Smak til med mer salt og pepper om det trengs.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
* Jeg kjøpte grytekjøtt som er noe billigere fordi planen var å koke kjøttet i veldig lang tid slik at det ble mørt, kjøp gjerne (indre)fileter og skjær opp dette om du ønsker. Det blir dyrere, men korter ned tilberedningen.

 

IMG_0036

Servér gjerne med litt risotto eller ris til.

Gårsdagens økt;
Liggende sidehev
Rumenske markløft
Foroverbøyd sidehev
Utfall på kasse i smithmaskin
Kabelroing
Liggende lårcurl
Hip thrust
Cable squats

Ah – med ipoden i øret og min lille egentid. Musklene får jobbet og endorfinene flyter.

IMG_7700

Fortsatt god lørdag!

2 kommentarer til “Biff på menyen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *