Spicy middag og frisk dessert

Hei!

Dette er en middagsrett jeg lagde til min kjære mann i forrige uke, tenkte at det kunne falle i smak hos dere også!

Chili con carne

IMG_0258

Spicy middag og frisk dessert
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 400 g karbonadedeig
  2. 1 boks brune bønner
  3. 3 ss ketchup u/sukker + 3 ss vann
  4. 1 hvitløksfedd
  5. 4 sopp
  6. 1/3 brokkolibunt
  7. 1/2 løk
  8. 1/2 paprika
  9. chilikrydder, paprikakrydder, spisskummen, kanel, salt og pepper
  10. 2 ss kesam
Instructions
  1. Stek karbonadedeig sammen med brune bønner, løk, krydder, ketchup og litt vann. Tilsett deretter finhakket hvitløk, og grovhakket sopp, brokkoli og paprika. La det putre i 5-6 minutter og servér med en klatt kesam.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0254

Varmende og smakfullt på kjølige høstdager.

Og etter en spicy middag passer det godt med en frisk dessert;

Gul fruktskål

IMG_0378

Oppskrift: (2 porsjoner)
1/2 froskeskinnsmelon (faktisk – den heter det!)
2 gule kiwi
1 persimon

Skjær i passe biter og servér i en skål – velbekomme!

IMG_0380

Kommer nesten i litt sommerstemning av denne!

Ha en fortsatt fin tirsdag!

6 kommentarer til “Spicy middag og frisk dessert

  1. Isabella

    Piel de sapo heter den jo egentlig da, men ja, rent oversatt (hvor dumt det enn høres ut) så blir det jo froskeskinn haha x)

  2. Julie @ WolfItDown

    Mmmm så godt! Hadde selv persimmon med frokosten i dag, det er så godt 😀 Kult at du fargekombinerte, liker det! Selv visste jeg ikke hva som sto på menyen før jeg fikk pakke med ingredienser og oppskrifter sendt til jobben, men det ble spennende – Krisp tilapia med mediterrianske grønnsaker 😀 Selger de tilapia fisk i Norge mon tro? x

  3. Ingrid T

    Dette så skikkelig godt ut!
    Går det greit for sønnen din å spise bønner og brokkoli? Har ikke turt å prøve i tilfelle lillemor får luft

  4. Kristine

    @Isabella: Ikke så appetittelig kanskje :mrgreen:

    @Reidun Beate: Den var skikkelig frisk og god 😀

    @Julie @ WolfItDown: Åh – har du mat-på-døra?
    Ja, vi har det her – men jeg har aldri kjøpt det selv. Smaker det veldig ulikt torsk mon tro?

    @Ingrid T: Takk for det! Nei, dette var en middagsrett som mannen fikk ha i fred (dessverre) 🙁

  5. Tilbaketråkk: Spicy middag og frisk dessert | Recipeseasy.com

Det er stengt for kommentarer.