Pølse og potetstappe

Hei!

Jeg har to «syndere» innen middagskategorien, det er kjøttpølse og falukorv – jeg synes det er så godt! Jeg foretrekker jo litt renere mat, og jeg er ikke fan av vanlig pølse, men dette må jeg bare ha med jevne mellomrom;

Pølse og potetstappe

IMG_0238

Pølse og potetstappe
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 1 pakke go´og mager kjøttpølse
 2. 3-4 poteter
 3. en skvett (mandel)melk
 4. salt & pepper
 5. Salat
Instructions
 1. ♦ Skjær poteter i mindre biter og kok til møre, mos med en gaffel sammen med melk, salt og pepper.
 2. ♦ Skjær kjøttpølser i mindre biter og stek til de har fått stekeskorpe på begge sider.
 3. ♦ Servér med en frisk salat.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0231

Take me back to the 90´s! Dette lagde jeg mye etter skolen de gangene jeg sto for middagen.

Si at jeg ikke er den eneste? Ketchup kom for øvrig på etter at bildet ble tatt.

Litt fredagsgodis;

Proteinbarbiter

/sponsorlink

IMG_0085

Oppi skålen har jeg:

Questbar white chocolate raspberry
Questbar chocolate cookie dough
Questbar mixed berry
Multipower hvit sjokolade

IMG_0080

Alle proteinbarene finner du for øvrig her;
julegave15

Håper dere får en fin helg!

17 kommentarer til “Pølse og potetstappe

 1. Hildegunn

  Haha! Godt å høre det er flere:) Jeg digger også kjøttpølse med stappe – en liten last jeg har (men som er til å leve med synes du ikke?). Lager gjerne stappen av søtpoteter, gulrot, kålrot osv. Ketchup hører også med. Og treåringen elsker det selvfølgelig:)

  God helg!

 2. Kristina

  Dette spises også hos oss! Både voksne og barn elsker dette 😉 Vi pleier også ha kokt kjøttpølse med kokt kål og blomkål, med smeltet smør (og poteter hvis man ønsker).. Ikke så veldig sunt, men supergodt! 🙂

 3. Rebecca

  Kjøttpølse, eller middagspølse som jeg pleier å kalle det, er virkelig en favoritt her hos meg også! Det er bare så godt, men prøver jo å holde det rent, så blir bare engang i blant, som regel hos mormor 🙂

 4. Kristine

  @Hildegunn: Det er det absolutt, jeg lever godt med det 😉 Kommer nok til å bli et par slike middager på minsten etterhvert her og. Ketchup er et must!

  @Kristina: Så godt! Det er jo ikke så aller verst, så i min verden er det absolutt godkjent hverdagsmat 😀

  @Rebecca: Blir vel en gang i måneden her hjemme, plutselig får jeg så lyst på det 😆 Koselig at du spiser middag hos mormor ♥

 5. Julie @ WolfItDown

  God helg til deg også!

  Mmmm, haha pølse og potetstappe var en klassiker hos oss også, MASSE ketchup, og jeg skulle absolutt ha «posemos», men så foretrekker jeg så abvsolutt hjemmelaget 😀 Og enda bedre var det om vi fikk stekt servelat pølse, snadder så det holder!

  Savner Quest barene, meeeen mekket noe lignende hjemme i dag 🙂 Håper du har en finfin freddah!
  x

 6. Lena Ludvigsen

  åh, dette er jeg og smålig svak for – barndomsglede <3 potetmos er jo så alt for godt og, spesielt hjemmelaget med litt biter i, mmm. Har du smakt brennende kjærlighet?:D

 7. Linda

  Hva er det for noe snasent på bilde nr. 2 fra venstre øverst på siden din her nå??? 😆 ser ut som marsipan… oppskrift ligger her eller???

 8. Christina

  Du er ikke alene! 😉 Dette er en av rettene jeg «må» ha innimellom, og jeg bruker posemos til og med 🙄 😆 Barndomsminner 😛

 9. Kristine

  @Julie @ WolfItDown: Posemos var greia på den tiden ja, jeg digget det! 😆 Det går heldigvis fint å lage proteinbarer selv ja, selv om jeg ofte foretrekker de kjøpte 🙄 Håper du får en fin lørdag!

  @Lena Ludvigsen: Jeg spiser mye poteter, det er så godt 😀
  Brennende kjærlighet har jeg ikke hørt om engang, så jeg måtte google det – og nå vil jeg ha det!! Må prøves neste gang 😀

  @Linda: Hyggelig at du la merke til det :mrgreen: Det kommer på bloggen i morgen tenker jeg!

  @Christina: Godt å høre at det er flere av oss! Haha, posemos er så bra 😆 Fortsatt god lørdag ♥

 10. Michelle

  Nam, pølse og potetstappe er så godt! 😀 Håper du har det bra og koser deg masse med familien 🙂 Jeg har nettopp hatt mine foreldre på besøk i 2 uker, de reiser tilbake i dag.. Tror det er det verste med å bo på andre siden av planeten, man får ikke vært nok sammen med de man er mest glad i!! Men vi hadde 2 fine uker da! 😀
  God lørdag Kristine <3

 11. Michelle

  nei, i år blir det jul i Mexico.. har trimester og ikke semester på skolen. så begynner på igjen med nye fag nå på mandag. Har derfor ikke noe særlig med ferie.. Litt trist.. juletiden tror jeg faktisk er min favoritt tid hjemme i Norge! Er så mange fine tradisjoner 🙂 Men skal nok få kost meg her også håper jeg!
  <3

Det er stengt for kommentarer.