Kristines muskelmat

Jeg er så glad, ydmyk og stolt over å kunne fortelle dere at min tredje bok endelig er her!

Slik ser den ut;

Print

Dette var det andre store prosjektet jeg jobbet med i sommer i tillegg til videoguiden.
Vi hadde matfotograferingen tre uker før termin, så jeg var ganske høygravid for å si det mildt – det var også fryktelig varmt ute, så jeg fikk kjørt meg godt de dagene.

IMG_6343-side

Når det er sagt så stortrives jeg med det matkaoset den uken det pågår, i hvert fall nå som jeg har gjort det et par ganger før.

IMG_6365

Og ikke minst så hadde jeg gleden av å jobbe med stylist Sarah Hedin og fotograf Margrethe Myhrer igjen.

Denne gangen inneholder boka frokoster og lunsjer i tillegg til middager og desserter – over 50 oppskrifter til sammen. De er alle proteinrike, glutenfrie og sukkerfrie som vanlig.

Smoothie-side

Bildene av meg er tatt av fotograf Rolf-Ørjan Høgset, som med de to foregående bøkene. Jeg hadde egentlig sett for meg at bildene skulle redigeres slik at fokuset ikke ble at jeg var gravid, men etter all mediaoppslaget om photoshopping bestemte vi oss for å la de være helt uredigerte for alt.
Det er jo også slik jeg ønsker å fremstå, helt vanlig og ekte. Dessuten er det hyggelig å se at Mathias var med meg på veien.

CAN_5126

Boka kommer ut 6.januar, men du kan forhåndsbestille den allerede nå HER.

Er ikke det en fin julegave å gi kanskje? Print ut bilde av forsiden og bruk det som gavekort, sleng med en pose sukrin gold, og boka dukker opp i posten på nyåret.

Tusen hjertelig takk til alle lesere, følgere og kjøpere – jeg er uendelig takknemlig for støtten deres.

18 kommentarer til “Kristines muskelmat

 1. Stine

  GRATULERER så mye, du er flink! 🙂 Bestilte nettopp boken, så snart har jeg alle tre bøkene dine! Takk for god inspirasjon 🙂

 2. Amalie

  Herregud, HERREGUD, HERREGUUUD! 😯 Gratulerer så utrolig mye! Skal bestille den asap! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bøkene dine er mine hellige bøker på kjøkkenet altså. Jeg har virkelig fått god nytte av dem. Også elsker jeg artiklene og tekstene dine også. Så inspirerende og motiverende! Stå på!

 3. Kristina =]

  Yaay,så artig! 😀
  Jeg gleder meg alt til å få kloa i den boka! Har de to første, så det er en selvfølge at jeg skal ha denne også 😉
  Du har en kjempe bra blogg og du virker som et utrolig koselig menneske ^^,
  Kos deg masse i helgen fine 😀

 4. Carina

  Gratulerer så masse! 🙂 Elsker bildene av både deg og maten – alt ser så fresht og fint ut! Spørs om boka di ikke havner på kjøkkenet i ny leilighet i januar.. 😉

Det er stengt for kommentarer.