Taco og tights

Hei og hopp!

Her har dere dagens middagstips;

Tacosalat

IMG_0001

Taco og tights
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 600 g karbonadedeig
 2. 3-4 ss tacokrydder
 3. 1 avokado
 4. et par never revet gulost
 5. 4-5 ss gresk yoghurt
 6. 2-3 ss salsa
 7. Spinat, agurk, paprika, cherrytomater
Instructions
 1. ♦ Stek karbonadedeig med tacokrydder
 2. ♦ Skjær grønnsaker til en salat, mos en avokado og riv gulost
 3. ♦ Ha noen klatter med yoghurt og salsa over og nyt!
 4. Her mangler det noe gult - jeg pleier å ha mais og/eller ananas til, men var tom for begge deler.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0004

Jeg har ikke fått kjøpt karbonadedeig uten tilsatt salt enda, men jeg er spent på om vi kommer til å merke noe forskjell – jeg liker i hvert fall at vi kan tilsette det vi vil av krydder og salt selv.

Som dere kan se har jeg innført litt ost og yoghurt i kostholdet igjen. Det viste seg at det å kutte ut meieriprodukter ikke hadde noe å si for magen til mini, det ble hverken verre eller bedre.
Hovedgrunnen til mageproblemene hans er at han svelger så utrolig mye luft når han spiser, en kombinasjon av heftig utdrivningsreflekt/brystspreng og skeivheter i nakke/kropp. Nå har vi gått til kiropraktor, osteopat og jeg prøver å gi pumpemelk annenhver gang på anti-kolikkflaske – det har i hvert fall blitt litt bedre.

Ellers trener han hver dag i babygym. Her er litt fra dagens økt – hovedsaklig biceps og mage;

IMG_7292

Todd sitter på sidelinjen og passer på at alt går greit for seg.

Så – det var litt fra Mathias sin kant!

Over til noe helt annet – i går bestilte jeg meg denne lekkerbisken;

00570_2XU_2XU_Mid_Rise_Compression_Tights_1

En splitter ny 2xu-tights med bredere, høyere kant i livet. Hurra – endelig!
Det vet jeg at mange av dere har ventet på også.

Du finner den HER

/sponsorlink

God tirsdag!

13 kommentarer til “Taco og tights

 1. :)

  Hjelp så bra! Kan du si noe om den når du får prøvd den? Jeg måtte selge min vanlige etter et par ganger for taklet ikke at den var så stram og på feil sted på magen.. 🙂 🙂

 2. Kari G

  Trodde et øyeblikk at Todd hadde blitt PT 😆 he,he,he.

  Nydelig lite nurk *smelt*!

  Håper kolikken er over snart- best både for store og små det 😉 .

  Ha en fortsatt fin uke!

 3. Christina

  Synes nesten mamma-gløden din lyser gjennom på bloggen,jeg! Er helt sikker på at du er en helt fantastisk mamma (Y)

  Og så er det hyggelig å se at Todd har vent seg til mini,kanskje de blir to gode venner etter hvert? :mrgreen:

  Ha en kjempefin tirsdag,synes du holder den røde tråden kjempefint til tross for at du har en helt ny hverdag 😉

 4. Kristine

  @Kari G: Ja 😆
  Håper det jeg og, ting er i hvert fall bedre – og det føles veldig godt. Takk i like måte! ♥

  @Christina: Aw ♥ Jeg prøver så godt jeg kan om ikke annet.
  Det er veldig hyggelig, og jeg håper at Todd ikke føler seg altfor oversett 😐
  Tusen takk, det var koselig å høre 😀 Ha en fortsatt fin uke!

 5. Elisabeth

  Hei. Du får sikkert en haug med tips ang mini, men har du hørt om atlas-korrigering.no ? Verdt å sjekke ut. Jeg var rimelig veldig skeptisk til det, helt til jeg så at foreldrene mine faktisk hadde effekt av det. Er nok fortsatt litt skeptisk, men ble såpass nysgjerrig at jeg har vært å gjort det selv i dag. Spent på om det funker på meg, jeg tenkte som sådan at det skader jo ikke å prøve, funker det er det gull, funker det ikke så har jeg prøvd det også.. Lykke til! PS: hyggelig å se Todd og mini sammen! 🙂

 6. Lena Ludvigsen

  Vi hadde samme problemet med minsten, så begynte vi å ha maltekstrakt i melka og det ble bedre <3 Helskjønne klær på instagrambildet av barna dine (ja, todd og) i leken til Mathias 😀 Håper på å få se mer av han fremover 🙂

 7. Julie @ WolfItDown

  Hahaha tidig med innspill fra lille M sin treningsfront, bra at det går litt bedre med han nå 😀 Krysser fingrene for at han snart er i toppform og ikke har sånn knip 🙂 x

 8. Caroline

  Hei. Jeg har fulgt bloggen din i slle år- og har selv en liten her hjemme på 3.5 måned. Vi bor i Göteborg. Sösteren min fikk en sönn med kolikk i februar. Hun gikk til en akupunktör som heter Marianne Reinthal i Stenungssund. Vet hun er veldig föink og har hjulpet mange kolikkbarn. Kanskje verdt å sjekle ut? Lykke til:)

 9. Kristine

  @Lena Ludvigsen: Jeg trodde det kun var nyttig i morsmelkerstatning ❓ Det er uansett selve drikkingen som skaper problemene 🙁
  Tusen takk 😀 Håper alt er bra med deg ♥

 10. Lena Ludvigsen

  Selvfølgelig, dumme meg x) Husker han hadde en del luftplager også på den tiden, og det meste fikset seg når vi var flinke med malten i mme,gav han litt sukkervann og tror det var noe annet vi gav han på skje rett før melka og! Spør om det på helsestasjonen, de vet nok hva det er snakk om (Y) Håper iallefall det fikser seg, veldig kjipt med vondt i magen:/

Det er stengt for kommentarer.