Gresskar-iskrem

Hei dere!

Nå som gresskarsesongen er her fikk jeg lyst til å lage enda mer godt med det – sånn er det hvert år.

Denne gangen ble det noe jeg ikke har laget med gresskar før, nemlig en søt og fløyelsmyk iskrem;

Gresskar-iskrem

IMG_9972

Gresskar-iskrem
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
  1. 150 g gresskarpuré *
  2. 80 g lett philadelphiaost
  3. 20 g vaniljeprotein
  4. 30 g sukrin gold
  5. 4 dråper stevia vanilje
Instructions
  1. Visp alt sammen i en bolle og sett i fryseren et par timer, rør rundt hver halvtime for å holde den myk og unngå krystallisering.
  2. *denne puréen er helt genial, men har du ikke det tilgjengelig kan du bruke flaskegresskar eller søtpotet og koke og mose selv.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9969

Den har en nydelig smak av søt gresskar og karamell.

IMG_9968

Håper det smaker ♥

Ellers må jeg ut og handle inn til knask eller knep senere – bare håper det kommer litt flere enn i fjor.

IMG_9703
Da var det nemlig 1,2 kg godis i posen og kun ett besøk.. med andre ord altfor mye igjen til oss.

Jeg synes fortsatt julebukk var en mye triveligere tradisjon, men dette har nok kommet for å bli.

Ha en fin Halloween!

P.S Bruk rabattkoden HELG20 og få 20% på en valgfri vare hos denne helgen!

2 kommentarer til “Gresskar-iskrem

  1. Julie @ WolfItDown

    Mmm deilig 😀
    Syns også julebukk er aller koseligst, men da jeg feiret nytt år i Norge ifjor virket det som om det var gått litt bort *sukk*, men kanskje vi klarer og holde liv i den tradisjonen såvel som og ha Halloween, ‘Murican style 😉 x

Det er stengt for kommentarer.