Mørke sjokoladecookies med myk kjerne

Disse er som vanlig sukker- og glutenfrie. Veldig søte og gode, og med en myk sjokoladekjerne;

Mørke sjokoladecookies

IMG_0002

Jeg lagde disse på slump, så oppskriften er dessverre ikke helt nøyaktig – men sånn ca;

Mørke sjokoladecookies med myk kjerne
Yields 4
Write a review
Print
Ingredients
  1. 3 eggehviter
  2. 80 g sukrinmelis
  3. 60 g sukrin gold
  4. 5 dråper stevia
  5. 40 g kakaopulver
  6. 1 ss maisenna
  7. 75 gram mørk sukkerfri sjokolade
  8. en klype salt
Instructions
  1. ♥ Pisk eggehvitene helt stive, tilsett sukrinmelis litt etter litt mens du visper. Ha i resten av tørrvarene og visp forsiktig. Smelt halvparten av sjokoladen i mikro/vannbad og hakk den andre halvparten i mindre biter og vend alt inn i røra.
  2. ♥ Spray et bakepapir med formfett (lettere å få de av i etterkant), fordel fire klatter utover og stek i ovnen på 175 grader i 10-12 min - sjekk dem jevnlig og ta dem gjerne ut når du ser at kantene er ferdigstekt og midten er myk.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0005

Disse hadde blitt skikkelig seige om man hadde brukt vanlig melis, men det er dessverre der sukrinproduktene kommer til kort. Men de ble uansett søte og gode, og pass som sagt på at de ikke blir godt stekt/overstekt.
De skal se slik ut;

IMG_0013

Om nom nom!

I dag har det blitt en tur i solskinnsværet, ny styrkeøkt venter i morgen.

Ha en fin onsdag videre!

10 kommentarer til “Mørke sjokoladecookies med myk kjerne

  1. mari

    når du skriver i oppskriftene dine at det er kakao, bruker du vanlig kakao da eller bruker du raw cacao?

  2. Wares

    Beklager jeg har ikke så mye peiling på matlaging , men har akkurat begynt å trene og vil gjerne lage mat som er sunt. men er mørke sjokoladecookies noe sunt? srry er litt noobie

  3. Angelica

    Disse skal jeg prøve å lage! Hvilken type/smak stevia dråper brukte du? Har du prøvd å lage noen form for sjokolade og peanøttkjeks, evt har du delt oppskrift? 🙂

Det er stengt for kommentarer.