Sjokolade- og vaniljepudding

Jeg drikker aldri proteinshakes, dette er mer min stil for å få i seg litt ekstra proteiner;

Sjokolade- og vaniljepudding

IMG_9604

Utrolig enkel å lage, samt gluten- og sukkerfri som vanlig.

IMG_9608

Sjokolade- og vaniljepudding
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
 1. 25 g sjokoladeprotein (vanilje når du lager vaniljepudding)
 2. 1 ss maisenna
 3. 2 dl melk
 4. 3-4 dråper stevia
 5. 1 ss kakao (droppes når du lager vaniljepudding)
Instructions
 1. Rist maisenna ut i melken, tilsett stevia og gi det hele et oppkok – det begynner å tykne ganske fort. Hell det over i en bolle og pisk inn proteinpulver og kakapoulver, sett det deretter kjølig i et par timer.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9451

Toppet med sukkerfrie m&m’s, men bruk gjerne hakket mørk sjokolade eller nøtter om du vil.

IMG_9610

IMG_9613

IMG_9615

Og med det ønsker jeg dere en riktig god lørdag! ♥

23 kommentarer til “Sjokolade- og vaniljepudding

 1. Anniken

  Er jo begrenset hvor mye proteiner kroppen kan ta opp. Mange får i seg for mye faktisk. Proteinpulver er ikke nødvendig så lenge en har et normalt kosthold, men det vet du vel 🙂

 2. Kristine

  @Anniken: Jeg baker med proteinpulver fordi det er gøy og gir så mange muligheter, og jeg baker kun et par ganger i måneden. Så ja, det vet jeg – mitt daglige kosthold er fritt for proteinpulver 😀

  @Randi: Takk det samme! 😀

 3. Lise

  Jeg har ikke kommet ordentlig igang med trening, holder på å lage en god kosthold og treningsvane. Har ca 20 kg jeg nå ned. Er det lurt å bruke protein pulver da? Og burde jeg prate med lege først?

 4. Anna

  Spiste du proteinbarer da du var gravid med gutten din? Er det skadelig og spise f.eks 1 oh yeah bar eller et par questbarer for fosteret?

 5. Kristine

  @June: Nja, det er jeg usikker på.. tror det blir geléaktig/slimete men.

  @Lise: Det er lurt å bruke proteinpulver i søt bakst/desserter når man får søtsug på en vanlig hverdag, men det er ikke nødvendig å drikke proteinshakes hver dag. Det viktigste er å få orden på kostholdet ditt, du klarer fint å få i deg de proteinene du skal av det 🙂 Du kan rådføre deg med lege, ernæringsfysiolog eller andre dyktige innen dette feltet.

  @Kolla: Jeg bruker dette: http://www.x-life.no/products/nanox-varcil-r2-900g
  😀

  @Anna: Ja, jeg drakk både saft og spiste proteinbarer innimellom. Alt med måte så går det helt fint 😀

 6. Andrea

  Omtrent akkurat denne metoden bruker jeg for å lage puddinger også, og det blir så fantastisk godt! Jeg har aldri prøvd med proteinpulver i da, men det skal jeg definitivt gjøre nå, for det MÅ jo bli utrolig godt!

 7. Ingvild

  Herre min hatt, dette så himmelsk ut. Jeg har bodd et år i Nederland, hvor favorittdesserten er vla, som lages ved å koke melk, sukker og maisenna med smakstilsetninger (jeg lager alltid sjokolade, men i Nederland finnes det vla med alle mulige smaker). Vla lar man ikke tykne helt til pudding, det har mer konsistens som kesam, ellers er det jo nøyaktig det du har laget her. Proteinrik og sukkerfri vla er faktisk noe jeg har lurt på om jeg burde prøve å lage, og så kommer du her og sparer meg for masse prøving og feiling 🙂

 8. Lisa

  Hvilken melk bruker du? Jeg brukte skummet melk og det ble nesten bare skum i kasserollen.
  Hvor tykt skal det egentlig bli når du koker det? Type Yoghurt-tykk, kesam-tykk eller hva?

  Min har nemlig ikke stivnet enda etter en stund i kjøleskapet.

 9. Kristine

  @Michelle: 😆

  @Ingvild: Stemmer det! Jeg har bodd i Belgia, så det kjenner jeg til. Da får du prøve denne enkle protein-vla´n :mrgreen:

  @Lisa: Jeg mener jeg brukte skummet melk selv, den blir som en tykk hvit saus når det koker – kanskje ha i mer maisenna? Jeg brukte nok en toppet skje.

 10. andrea

  Hei hei 🙂 nå har jeg gjort et forsøk på å lage denne 😉 Men min stivner ikke… melken med maisenna ble tykk når de begynte og koke men ble flytende igjen når jeg blandet med kakao og proteinpulver ble de flytende igjen… noe forslag om hva jeg Gjør feil? 😛

Det er stengt for kommentarer.