En smakfull 2-retters

I dag har jeg to matretter til dere – middag og en liten dessert;

Tacosalat

IMG_5666

En smakfull 2-retters
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 2 lomper
 2. 200 g bær (valgfrie, gjerne fryste)
 3. 4 dråper stevia vanilje
 4. 50 g sukrin gold
 5. et dryss sukrinmelis
Instructions
 1. Stek karbonadedeig med tacokrydder, servér med skivet agurk, avokado og cherrytomater. Dette ble en enkel tacosalat for min del, men ha gjerne andre grønnsaker, salsa, ost og kesam i tillegg.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_5670

Og så over til desserten;

Kurv med varme bær

IMG_7146

Oppskrift: (1-2 porsjoner)
2 lomper
200 g bær (valgfrie, gjerne fryste)
4 dråper stevia vanilje
50 g sukrin gold
et dryss sukrinmelis

Legg lomper over små, ildfaste former som er smurt – viktig for å få løsnet lompene. Bak i ovnen på 180 grader i 8-10 min – hold gjerne et øye med dem. De blir sprø og står av seg selv som en liten kurv.

Varm bær med stevia og sukrin gold, smak til hvor søtt du ønsker det
Servér i lompekurven din med et dryss sukrinmelis over.

IMG_7149

Håper det smaker!

Ellers får jeg ofte spørsmål om hvilke questbarer jeg anbefaler, og det synes jeg alltid er litt vanskelig i og med at vi alle har så ulik smak. Men jeg kan i hvert fall vise hvilke mine to favoritter er;

cookiedough images
/reklame
(Og de to jeg ikke liker så godt er brownies og peanut butter&jelly).

Naturlige, sukkerfrie og 20 gram protein per bar, det finnes vel ikke noen bedre der ute.

Du finner alle questbarene her.

Et annet spørsmål som har dukket opp i det siste er hvordan livet som nybakt mamma er, og det lover jeg å svare på i et litt lengre innlegg senere ♥

Ha en fin onsdag så lenge!

11 kommentarer til “En smakfull 2-retters

 1. Julie @ WolfItDown

  Mmm tacosalat er så godt, og de fruktskålene så helt nydelige ut 😀

  Er enig med du, double chocolate chip cookies er etter min mening den beste Quest baren, takk for at du introduserte meg for de! Er jo reine snopet i seg selv 🙂

  Her blir det frikadeller til middag i dag ^ ^ Får middagsbesøk, så da tenkte jeg og lage noe skandinavisk 🙂 God onsdag Kristine! xx

 2. Lissi

  Elsker fargen på genseren!! Skikkelig fin..Dessverre hadde ikke x-life min størrelse inne så da slapp jeg å bruke penger idag.. Ha ha! Får følge med om de får den inn i str L igjen.. Kunne kanskje hatt M, men -av gammel vane kjøper jeg liksom L og føler det blir mest riktig 🙄

 3. Lena Ludvigsen

  Det var jammen lurt med lompeskål 😀 Husker Linda stuhaug km med en variant av nachos hvor man bare steker lompene i ovnen i biter med krydder – dette er jo like genialt om ikke mer 😀 Er helt enig i at chocolate chipen er best, helt etter en stund i mikroen 😀 også er oreoen god! Ikke så fan av brownies, men det er kun de tre jeg har smakt :- o

 4. Kristine

  @Lissi: Ah, så synd.. kanskje M hadde passet?
  Håper du får en fin helg 😀

  @Lena Ludvigsen: Ja, ikke sant det var en fiffig idé? 😆
  Jeg har laget lompechips lenge, de er med i bok nr 2 til og med! Lomper er genialt altså.
  Du hadde helt sikkert likt raspberry&white chocolate også ♥

 5. Caroline

  Quest barene inneholder sucralose. Om man sliter med uren hud kan dette forverre problemet. I tillegg kan kaloriinnholdet avvike med rundt 20% i og med at dette er et lovlig avvik i USA. Jeg teller ikke kalorier selv, men for de som gjør det kan det være et problem om man spiser disse barene jevnlig.

Det er stengt for kommentarer.