Søndagslunsj og trening

Hei og hopp!

Dagens lunsjtips er ganske enkelt;

Kyllingsalat med mango og ananas

IMG_7181

Søndagslunsj og trening
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 kyllingfileter
  2. 2 egg
  3. 1 avokado
  4. 1 boks ananas
  5. 2 skiver mango
  6. salt og pepper
  7. Salat av agurk, paprika og tomater
Instructions
  1. Stek kylling i en panne og kok et par egg. Skjær deretter grønnsaker og mango i mindre biter, tilsett ananas, og strø litt salt og pepper over til slutt.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Og vips – dagens lunsj er klar!

IMG_7182

Lager du dobbelt opp har du lunsj til dagen derpå også – håper det smaker!

Ellers hadde jeg en treningsøkt hjemme i går, må prøve å få litt dreisen på treningen fremover. Jeg startet så vidt fire uker etter fødsel, og nå etter seks uker føler jeg meg veldig klar til å løfte tyngre.

Får jeg til 3 treningsøkter i uka så skal jeg si meg fornøyd, spesielt med en liten tass som aldri vil være noen andre steder enn i armene mine.

Gårsdagens økt;
♦ Sittende roing m/strikk
♦ Aktivering av stumpen og statisk knebøy
♦ Sittende skulderpress m/hantler
♦ En-arms tricepspress m/hantel
♦ Glutebridge m/hantler
♦ Goblet squats m/kettlebell
♦ Sit-ups

+ 25 min rask gange på mølla.

/inneholder sponsorlinker

IMG_7044-side

Topp (30% salg)  //   Tights (30% salg)  //   Sko

Ha en nydelig søndag!

5 kommentarer til “Søndagslunsj og trening

  1. Hanne

    Så godt at du er klar for å løfte igjen! 6 uker er jo ingenting i den store sammenhengen 🙂
    Gleder meg til å lese om flere gode økter, og forventer øvelser som babybøy, utfall med baby, babyglutebridge, babypress foran kroppen, babypress over hodet, og tur med ekstravekt (baby) :mrgreen:

  2. Kristine

    @Hanne: Ja, ikke sant! Med én gang han klarer å holde hodet sitt selv er det fullt kjør! Neida.. joda :mrgreen:

    @Cathrine: Ja, bruker det mye. Men, fortsatt vanskelig å trene, dusje osv med han i den 😆

  3. Tina

    Hei, så flink du er 🙂
    Lurte på hvordan du får kyllingfilen så lys og fin? Når jeg steker kyllingfilet blir den alltid mørk og litt tørr. Denne såg ikke tørr ut en plass 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *