Lompepizza

Det kjenner nok mange av dere til nå!

Lomper kan nemlig brukes til veldig mye. Som brødskive, wraps, lefse, pizza, enchiladas, chips osv.

IMG_0310-checker

Her har dere en pizzaversjon;

Lompepizza med salami og avokado

IMG_7140

Lompepizza med salami og avokado
Serves 1
Write a review
Print
Ingredients
  1. 3 lomper
  2. 3 ss ketchup u/sukker
  3. 9 salamiskiver
  4. 1 avokado
  5. Salat og mais
Instructions
  1. Legg lompene på et bakepapir, sett på ovnen på 180 grader (gjerne grillfunksjonen).
  2. Smør kethcup på lompene, legg et salatblad på, fordel salamiskivene utover, deretter avokado, og mais helt til slutt. Inn i ovnen 10-12 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

IMG_7138

Jeg liker å brette de i to før jeg spiser, mykt fyll og sprø kanter.

Fordelen med lomper som bunn er at du kan lage mange mini-pizzaer med forskjellig fyll på hver av de.

IMG_4586

Håper dere får en fantastisk fredag, og ikke minst god helg!

P.S Da jeg tok bilder av treningsklær i forrige uke kom jeg på at jeg ofte drar denne poseringen;

IMG_5019-checker

Litt lettere å gjøre nå som man ikke er ni måneder på vei 😀

Nå ligger mageninjaen på brystet mitt og snorker ♥

8 kommentarer til “Lompepizza

  1. Pedrikke

    Hva skulle man gjort uten lompepizza? Med to små og travel hverdag er dette middagen minst ei gang i uka, ungene får ønsket sitt om pizza og jeg får lurt alt mulig på slik at den blir forholdsvis næringsrik 🙂

  2. Yngvild

    Jeg elsker lompepizza! Superenkelt og kjempegodt! Min favoritt er å smøre på creme fraiche og grønn pesto istedenfor ketchup.
    Håper du har en strålende helg med lille gutten! 😀

Det er stengt for kommentarer.