Sukkerfrie sjokoladekjeks

Hei!

Det er onsdag aka lillelørdag, så i dag får dere sukkerfrie sjokoladekjeks.

Det er en gammel oppskrift fra arkivet mitt, du finner den blant annet i boka Sunnere & Sterkere.

Sjokoladekjeks

IMG_8804

 

Sukkerfrie sjokoladekjeks
Yields 4
Write a review
Print
Ingredients
 1. 60 g smør (eller kokosolje)
 2. 30 g sukrin gold
 3. 4 dråper stevia sjokolade (kan sløyfes)
 4. 2 egg
 5. 25 g sjokoladeprotein
 6. 20 g kokosmel
 7. 25 g melkesjokolade
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Oppskrift:
60 g smør (eller kokosolje)
30 g sukrin gold
4 dråper stevia sjokolade (kan sløyfes)
2 egg
25 g sjokoladeprotein
20 g kokosmel
25 g melkesjokolade

IMG_8806

Pisk smør, sukrin og stevia, tilsett ett og ett egg, deretter resten av ingrediensene. Hakk litt sukkerfri sjokolade i mindre biter og ha i røren – eventuelt nøtter, tørket frukt eller det du måtte ønske å ha i.

Tips: Ønsker du de melkefrie kan du bytte ut sjokoladeprotein med havremel og litt kakao.

IMG_8808

Form 8 små rundinger på et bakepapir og inn i ovnen på 180 grader i 12-14 min.

IMG_8812

Håper de smaker!

/innlegget inneholder sponsorlinker
IMG_7076-side

Genserkjole  //  Tights  //  Joggesko

Superdeilig genser! Den er litt liten i størrelsen, så gå gjerne én opp.

Ha en fin onsdag!

10 kommentarer til “Sukkerfrie sjokoladekjeks

 1. Rannveig

  Prøvde denne oppskriften i dag, de ble utrolig gode!! 🙂 Jeg fikk en litt annen konsistens på dem enn de du har på bildet. Jeg lurte derfor på om du smelter smøret før du pisker det? Må prøve på igjen i morgen! 🙂

 2. Julie @ WolfItDown

  Mmmm, en av de oppskriftene fra boken jeg enda ikke har prøvd, meeen tror jeg laget noe lignende en gang med en vri. De ser uansett kjempegod ut, perfekt torsdagsgodt 😀 x

 3. Kristine

  @Rannveig: Hm.. jeg mener at jeg ikke gjorde det. Kanskje mine ble litt sånn fordi jeg hadde litt kokosolje oppi 🙂

  @Julie @ WolfItDown: Nå er det jo så mange lignende oppskrifter der ute – morsomt å prøve seg litt frem med sin egen vri 😀 God torsdag!

 4. Kajsa

  Hei! Jeg brukte alle ingrediensene, men byttet ut kokosmel med havremel og kokosolje med smør, men mine kjeks bare smeltet seg sammen til en tynn masse inni ovnen og smakte rett og slett svamp! Det må være noe jeg gjorde feil, for de så ikke slik ut som på bildene dine hverfall! menmen, slik kan det gå 😛

Det er stengt for kommentarer.