I en egen boble

Sånn er det virkelig å komme hjem fra sykehuset med en helt fersk liten mini som man skal gi mat, bysse i søvn, skifte bleie på, beundre, elske og bli kjent med. Timene går, men jeg har ikke oversikt over dem, og det eneste som føles virkelig er det som foregår innenfor husets fire vegger. I vår egen lille boble.

bilde (3)

Det er flere som har spurt om jeg vil dele fødselshistorien min, men det føles ikke helt riktig. Det er egentlig to grunner til det, den ene er at bloggen min ikke er så privat, men den største og viktigste er at fødselen ble mer dramatisk og komplisert enn forventet. Kort oppsummert så ble det en latensfase på 19 timer, og en aktiv, komplisert fødsel på 17 timer som til slutt endte med vakuum. Men, jeg fikk omsider verdens fineste gutt lagt på brystet og visste umiddelbart at alt hadde vært verdt det. Mitt alt.

Ellers blir det lite matlagning, det beste jeg har spist på evigheter var en pizza som S ordnet da vi kom hjem fra sykehuset. Kjøpepizza med fire oster + ekstra karbonadedeig, bacon og ost.

Kjappe løsninger som fiskekaker, lomper, nøtter og cottage cheese er gull verdt når man er melkeku på heltid. Det er også plukksvin aka rivegris, røskegris, gaffelgris m.m.

Plukksvin med guacamole, salat og fetaost

IMG_5344

Plukksvin med guacamole, salat og fetaost
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 500 g plukksvin (ferdigpakke)
 2. 1 avokado
 3. 1/2 sitron
 4. en klype salt
 5. 2 ss fetaost
 6. Salat: spinat, paprika, cherrytomater, mais og agurk
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Sett plukksvinet i ovnen som anvist på pakken, mens den står i ovnen kan du blande sammen en guacamole av avokado, sitronsaft og litt salt, samt en salat.

IMG_5342

Og ferdig!

Ellers har jeg også disse på lager;

IMG_5325

Kommer på bloggen senere i uka!

Og dere? Tusen, tusen takk for alle gratulasjonene i forbindelse med Mathias. Det varmer virkelig ♥ ♥

18 kommentarer til “I en egen boble

 1. Randi

  Så bra at alt gikk bra til slutt! Å få verdens fineste belønning lagt på brystet er virkelig noe av det fineste og beste her i verden

 2. Malin

  Synes du deler mye med oss lesere, så det skulle da bare mangle at du holdt noe for deg selv.
  Nyt den lille boblen!

  Men, hvordan har Todd tatt i mot den nye sjefen egentlig? 😉

 3. Hanne

  Oi! Godt å vite at alt er bra med både deg og lille Mathias, blir rett og slett skjelven av å høre om dramatiske fødsler 😯

  Satser på at pappaen disker opp med ordentlig kraftfor til deg fremover 😉
  Kos dere!

 4. M

  Hei mamma’n 🙂
  Har så stor respekt for deg og måten du forholder deg til dette med deling av privatliv på bloggen. Jeg har også tenkt at det hadde vært spennende å høre fødselshistorien din; men det du skrev i dette innlegget var helt perfekt- som alltid. Og for en som selv venter på å møte sin lille skatt, er det på en måte «godt» å høre at fødselen ble tyngre enn forventet, men at det var mer enn verdt det alikevel.
  Jeg tror, uten å kjenne dere, at lille Mathias er utrolig heldig som har fått akkurat dere til foreldre.
  Gratulerer så mye igjen og kos dere videre i boblen. Kan tenke meg at det er verdens beste sted å være. 🙂

 5. Kjersti

  Gratulerer så mye med lille M, som kom på min bursdag! 🙂

  Skjønner godt at du ikke vil dele alt fra fødselen. Kos dere, kan love at det bare blir bedre og bedre å være mamma!

 6. Lina

  Åhh, vondt å høyra at fødselen vart så dramatisk og langvarig! 🙁 men godt at det går greit no. Har full forståing for at du ikkje vil dela «alt» her! Skulle berre mangla. Klem til deg og dei fine guttane!

 7. Annbjørg

  Respekt for at du setter grenser, og ikke deler alt! 🙂

  Kos deg med verdens fineste lille gutt. Anbefaler deg å filme prinsen innimellom. Jeg synes det er veldig gøy å se på filmsnuttene av datteren min fra da hun var baby, og hun er også veldig glade i dem selv (nå er hun 12 år). 🙂

 8. Kari G

  Godt beskrevet om den «bobla» også- mimre. Forstår også godt at du ikke vil dele hele fødselshistorien, du har alltid vært flink til å balansere privat/ikke privat.

  Må innrømme at jeg er nysgjerrig på hvordan Todd har tatt imot det nye familimedlemmet 😆

  Kos dere og det blir bare mer og mer fantastisk å være mamma 😉

 9. Janicke

  Bra alt gikk bra til slutt! 🙂 nyt tiden, den går utrolig fort og kommer aldri igjen!! <3 kos deg masse med den nye sjefen i hus 😉

 10. martev

  Liker at du er konsekvent på kva du vil dele og ikkje 😀
  Missforstå meg rett, men det er vel strengt tatt ikkje noko allmennheiten har noko med å gjere? Og heller ikkje det som er her hovudtema i bloggen din heller. SÅ fortsett slik:)

  Gratulerer så mykje frå meg og kos dykk mykje med den lille.
  Vi vil vere her å sluke oppskriftene dine rå når du delar dei uansett.
  Helsing frå trufast lesar i ei årrekke.

 11. Julie @ WolfItDown

  Som du måtte jobbe da, uff, men er uendelig glad for at dere begge er friske og raske nå 🙂 Du er alltid så åpenhjertig og deler nesten alt med leserne dine, jeg setter pris på det men syns også du bør unne deg disse små privatsakene som er for nære og kjære 🙂
  Håper dere koser dere masse masse og tar det helt piano, lærer hverandre og kjenne 🙂 x

 12. Sigrid

  Gratulerer så mye med overstått fødsel:-) Du har min fulle forståelse for at du ikke vil dele noe så nært og personlig som fødsel faktisk er. Jeg er imidlertid glad for at alt gikk bra, til tross for de utfordringene som dere møtte på underveis. Selv har jeg 2 uker igjen til termin, og gleder meg ufattelig mye til å møte fotballsparkeren/ bokseren inne i magen:-)
  Nyt tiden i barsel, og kos dere sammen og bli godt kjent med den lille:-)

 13. Amalie

  Det treffer meg veldig nært dette med komplikasjoner med fødsel, så jeg må si jeg ble så utrolig lettet for dere da alt gikk bra. Som en av dine faste blogglesere har jeg hatt dere i tankene den siste tiden. Sender en varm hilsen! Kos dere videre med det nye livet! <3

 14. Kristin

  Det høres ut som du har nedlagt tidenes treningsøkt på fødestuen! Så glad på din vegne at alt har gått bra, og at du har fått din skjønne lille gutt 🙂 Gratulerer igjen så masse!

 15. Pantora

  Så skummel med en slik start, men så godt at det gikk bra til slutt.
  Åååh jeg er så glad på dine (og deres) vegne! Og er veldig spent på hvordan den nye beboeren blir tatt i mot av Todd?

Det er stengt for kommentarer.